Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg veszélyesek az arab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg veszélyesek az arab férfiak?

Figyelt kérdés

Szóval a véleményetekre vagyok kiváncsi.

Egyetemista vagyok elsős, és októberben elmentem a szobatársamnak a születésnapjára aki a barátnőm is egyben.

Arab csaj de már régóta itt laknak a nagyapjáék költöztek ide, de járnak haza Jordániába na mindegy..

Ott megismerkedtem a bátyjával aki 28 éves, nem történt semmi csak észre vettem hogy néz.

Aztán valahogy beszélgetni kezdtünk mert találkoztunk az egyetemen amikor jött a hugához, utána megint semmi majd novemberbe elhívott a nagy semmiből egy randira igen mondtam elmentünk de semmi extra aztán megint semmi 2 hétig majd felhívott hogy találkozzunk igent mondtam és ez így ment eltűnik 1-2 hétig majd felhív, december végén lefeküdtünk, azóta is eltűnik majd felhív a húgával minden tiszta nem bántja, sőt örült is neki. Na szóval anyunak is elmeséltem ő viszont kiakadt mindig is jó volt a viszonyunk ezért mondtam el neki, azt mondta hogy megfogom bánni meg sorolta a sztereotipiákat de semmi ilyen nem történt vele volt az első és mindig nagyon figyelmes volt.

Szerintetek mit kéne csinálnom? Már nem látom át tisztán a helyzetet

2022. febr. 11. 23:03
 31/95 anonim ***** válasza:
100%

Oké, akkor leírom itt is.

Ha egy pasi néha keres, majd eltűnik napokra-hetekre, az arra használ, hogy beléd ürítsen. Ha egy pasi akar egy nőt komolyabban, az nem tűnik el egy napra sem, hisz fontos neki a nő.

2022. febr. 12. 09:23
 32/95 anonim ***** válasza:
25%
Mindegy, mit írunk neked, úgyis vele maradsz, mert divat aljanépekkel összejönni.
2022. febr. 12. 09:27
 33/95 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemista vagy és anyud visz nőgyógyászhoz? Még inkább szakíts. Bár, tényleg nem fogsz. Ezek szerint te azok közé tartozol akiknek "muszáj" a saját bőrükön tapasztalni. Mert így döntenek.
2022. febr. 12. 09:31
 34/95 A kérdező kommentje:
Nem anyu visz, hanem elkísér de mondtam hogy közel állunk egymáshoz, egyébként köszönöm a válaszokat így hogy leírtam és kicsit külső szemmel olvasom a kommenteket kicsit más fényben látom a dolgokat
2022. febr. 12. 09:33
 35/95 anonim ***** válasza:
95%

Sokat voltam multikulti társaságban, ahol arab pasik mindenkit fűzögettek, engem is, csak nekem nem jöttek be és éreztem hogy komolytalanok. (Nem dolgok be a szavaknak, a fuksznak meg a legújabb bmv-nek). Én egy rendes fiút választottam akivel azóta is együtt vagyunk, a többiek viszont rendre megszívták, az egyik lányt el is verte a kani egyszer (legalább is egyszer láttam).

Ez hogy hetekig nem beszéltek eléggé Red flag, én hagynám a helyedben.

2022. febr. 12. 09:36
 36/95 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy figyelmes vele. Hiszen azt szeretné, hogy legközelebb is lefeküdj vele! Nyíljon már ki a kicsi szemed kérlek!
2022. febr. 12. 10:31
 37/95 A kérdező kommentje:

Update: a szobatársam (aki a húga) ma mikor haza jött rákérdeztem hogy ő tud-e valamit a bátyjáról és először azt mondta hogy nem, aztán rákérdeztem mégegyszer akkor is azt mondta, majd kicsit begurultam mert már nem bírom ezeket a kétségeket ezért összevesztünk, és végül csak kibokte hogy 2 lányt is fűz meg rajtam kívül és az egyiket ismerem is (csoport társam)

Azt mondta csak azért titkolta mert szerinte érez valamit irántam csak kell meg neki egy kis idő.

Azóta teljesen megvagyok bolondulva, hirtelen felindulásból hazajöttem anyuhoz, és most nem tudom mit tegyek… anyu azt mondta hogy hívjam fel és szakítsak vele szerintetek?

2022. febr. 12. 20:18
 38/95 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj már, ha felhívnád, már a beszélgetés vége az lenne, hogy pakolsz és mész hozzá. Meggyőzne róla. Vagy pont az ellenkezőleg, még ő játszaná a sértődöttet, te meg engesztelnéd. Hagyd a francba, ha keresne se érjen el. Ne cifrázd túl. Anyud mondott ilyet, hogy hívd fel? Furcsa.
2022. febr. 12. 20:27
 39/95 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szakíts! Biztosan megcsal, nem kínjában csajozgat nyilván! A fenti arab "srácok" is így szórakoztak.

Hagyd a csipába, azt mondom!

35-ös

2022. febr. 12. 20:28
 40/95 A kérdező kommentje:

Igen anyu mondta hogy itt most hívjam fel aztán legyen vége, már ő is kivan idegileg meg énis… sajnos mivel ketten vagyunk nagyon felvesszük egymás dolgait

2022. febr. 12. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!