Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg veszélyesek az arab férfiak?
Szóval a véleményetekre vagyok kiváncsi.
Egyetemista vagyok elsős, és októberben elmentem a szobatársamnak a születésnapjára aki a barátnőm is egyben.
Arab csaj de már régóta itt laknak a nagyapjáék költöztek ide, de járnak haza Jordániába na mindegy..
Ott megismerkedtem a bátyjával aki 28 éves, nem történt semmi csak észre vettem hogy néz.
Aztán valahogy beszélgetni kezdtünk mert találkoztunk az egyetemen amikor jött a hugához, utána megint semmi majd novemberbe elhívott a nagy semmiből egy randira igen mondtam elmentünk de semmi extra aztán megint semmi 2 hétig majd felhívott hogy találkozzunk igent mondtam és ez így ment eltűnik 1-2 hétig majd felhív, december végén lefeküdtünk, azóta is eltűnik majd felhív a húgával minden tiszta nem bántja, sőt örült is neki. Na szóval anyunak is elmeséltem ő viszont kiakadt mindig is jó volt a viszonyunk ezért mondtam el neki, azt mondta hogy megfogom bánni meg sorolta a sztereotipiákat de semmi ilyen nem történt vele volt az első és mindig nagyon figyelmes volt.
Szerintetek mit kéne csinálnom? Már nem látom át tisztán a helyzetet
Lehet az lesz a legjobb ha letíltom a számát, sajnos tényleg nagy befolyása van felettem.. szerintem nem is megyek vissza most egy darabig a koliba, nem hiszem el hogy így képes volt elnézni engem mikor a barátnőmnek hivtam
igen én sem hívnám már fel. A legjobb tényleg egyszerűen csendben felszívódni. Csak játszott az úriember, negyedannyi érzelem nincs benne irántad mint fordítva.
Hidd el nekem, találsz olyat, aki szeret és veled akar lenni!
köszönöm!! Tényleg mindenkinek aki kommentelt!
mindegyik ilyen… szégyellem olvasni amiket nincs 24 órája hogy kommenteltem
Sajnos igen, nem fog a kardjába dőlni.
Hasonlót én is végig csináltam, csak ott magyar volt a gyerek (meg is tanultam a leckét), offoltam teljes mértékben, később szuper párom lett aki már tényleg mellettem áll és örül ha velem lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!