Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg veszélyesek az arab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg veszélyesek az arab férfiak?

Figyelt kérdés

Szóval a véleményetekre vagyok kiváncsi.

Egyetemista vagyok elsős, és októberben elmentem a szobatársamnak a születésnapjára aki a barátnőm is egyben.

Arab csaj de már régóta itt laknak a nagyapjáék költöztek ide, de járnak haza Jordániába na mindegy..

Ott megismerkedtem a bátyjával aki 28 éves, nem történt semmi csak észre vettem hogy néz.

Aztán valahogy beszélgetni kezdtünk mert találkoztunk az egyetemen amikor jött a hugához, utána megint semmi majd novemberbe elhívott a nagy semmiből egy randira igen mondtam elmentünk de semmi extra aztán megint semmi 2 hétig majd felhívott hogy találkozzunk igent mondtam és ez így ment eltűnik 1-2 hétig majd felhív, december végén lefeküdtünk, azóta is eltűnik majd felhív a húgával minden tiszta nem bántja, sőt örült is neki. Na szóval anyunak is elmeséltem ő viszont kiakadt mindig is jó volt a viszonyunk ezért mondtam el neki, azt mondta hogy megfogom bánni meg sorolta a sztereotipiákat de semmi ilyen nem történt vele volt az első és mindig nagyon figyelmes volt.

Szerintetek mit kéne csinálnom? Már nem látom át tisztán a helyzetet

2022. febr. 11. 23:03
 41/95 anonim ***** válasza:
100%
Jó. De később ő is megbánná, hogy felhívatta veled. Ne(!) hívd fel. Határolódj el.
2022. febr. 12. 20:32
 42/95 A kérdező kommentje:

Lehet az lesz a legjobb ha letíltom a számát, sajnos tényleg nagy befolyása van felettem.. szerintem nem is megyek vissza most egy darabig a koliba, nem hiszem el hogy így képes volt elnézni engem mikor a barátnőmnek hivtam

2022. febr. 12. 20:33
 43/95 anonim ***** válasza:
100%

igen én sem hívnám már fel. A legjobb tényleg egyszerűen csendben felszívódni. Csak játszott az úriember, negyedannyi érzelem nincs benne irántad mint fordítva.

Hidd el nekem, találsz olyat, aki szeret és veled akar lenni!

2022. febr. 12. 20:34
 44/95 A kérdező kommentje:
Letiltom a számát, azt nem tudja hogy hol lakom, ahol megtud találni az az egyetem, de nem hinnem hogy ennyire zavarja ha ignorálom ha van 2 másik neki
2022. febr. 12. 20:35
 45/95 A kérdező kommentje:

köszönöm!! Tényleg mindenkinek aki kommentelt!

2022. febr. 12. 20:35
 46/95 A kérdező kommentje:

mindegyik ilyen… szégyellem olvasni amiket nincs 24 órája hogy kommenteltem

2022. febr. 12. 20:37
 47/95 anonim ***** válasza:
26%
Ha a lányom lennél nagyon nagyon dühös lennék rád! És magamra is, hogy nem tanítottam meg, hogyan vigyázzál saját magadra! Ennek a pasinak te SEMMI nem vagy, csak használati tárgy! Egy férfi, ha szeret valakit, azért lépéseket tesz, azért odavan, azért a csillagokat elhozza az égből, arra vigyáz! Az nem tűnik el sem napokra, sem hetekre! Ebbe így tönkre fogsz menni. Én nem hívogatnám, hanem törölném mindenhonnan, tiltanám a Facebookon is. Egy büdös szó nélkül! A húgával sem találkozgatnék! Ezt elcseszted alaposan, többet ne kövesd el ugyanezt a hibát!
2022. febr. 12. 20:38
 48/95 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igen, nem fog a kardjába dőlni.

Hasonlót én is végig csináltam, csak ott magyar volt a gyerek (meg is tanultam a leckét), offoltam teljes mértékben, később szuper párom lett aki már tényleg mellettem áll és örül ha velem lehet :)

2022. febr. 12. 20:38
 49/95 A kérdező kommentje:
Tiltottam a számát és a húgának is, máshol amúgy sem voltunk kapcsolatba, csak sms-ben…
2022. febr. 12. 20:40
 50/95 anonim ***** válasza:
29%
Tehát ha azt szeretnéd, hogy a pasi komolyan vegyen, 2-3 hónapig ne feküdj le vele! Előbb szeressen beléd szépen és közben alaposan mérd meg kinek adod oda magad!
2022. febr. 12. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!