Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az arab barátom be akar mutatni a családjának videón.
Mire figyeljek, hogyan üdvözöljem őket?
Sztem most menekülj! Különben visz haza, ha nem harmadik feleségnek, majd udvozolheted a következő nejeket! Nőnek ott semmi joga, sztem első körben ezekről informálodj!
2019. szept. 29. 06:33
2/57 A kérdező kommentje:
Hogy érted hog, visz haza? Esetleg volt ilyen kapcsolatod, vagy tapasztalatod?
Kérdező! Te kotekedsz? Játszod az okosat? Nem, nem volt ilyen kapcsolatom meg, nem is lesz, de millió sztori van arab európai párkapcsolatok miként végződnek. Gondolom te egyről sem hallottál...
2019. szept. 29. 06:39
Másik. Ha nem arab lenne, akkor sem lenne normális, hogy egy hét után videón akár szülőknek bemutatni. Teljesen más kultúra, ott a nők használati tárgyak kB. Nincs semmi joguk. Szóval, hajrá!
2019. szept. 29. 06:41
5/57 A kérdező kommentje:
De én nem ezt kérdeztem, hogy mik történtek, hanem hogy hogyan üdvözöljem a családját. És akinek volt hasonló tapasztalata azoknak a véleményére lennék kíváncsi!
Mondd meg neki, hogy még nem akarod. Telefonon, nehogy megverjen.
2019. szept. 29. 06:53
A barátod milyen státuszban tartózkodik Magyarországon? Vannak érvényes papírjai? Ha igen, ezek hamarosan lejárnak esetleg? Házasságról is beszélt már? Azért kérdezek ennyit, mert nagyon korai az 1 hét bemutatni téged. Akkor szoktak ilyet, ha sürgősen házasodni szeretnének az itt tartózkodás miatt. Csak remélem, hogy esetedben nem erről van szó!
Amúgy a kérdésre válaszolva, teljesen normális módon, tisztelet tudóan megmondod a neved, ha kérdeznek, válaszolsz. Tudják, hogy te más kultúrából származol, az udvariassági formulákon kívül nem várnak el semmit. Különösen nem 1 hét után.
2019. szept. 29. 07:01
Kedves kérdező! Ennyi ésszel igényelj magadnak gondnokot, aki felügyeli a pénzügyeidet, meg úgy általában a cselekedeteidet. Te nem vagy beszámítható.
2019. szept. 29. 07:02
9/57 A kérdező kommentje:
Tunéziában él, és igen már beszélt a házasságról.Azt akarja hogy utazzak oda. Természetesen nem akarok menni. Papíron még házas vagyok. Azt mondta nem érdekli a lényeg hogy menjek és ismerjük meg egymást. Hát elég furcsa.
Nézd kerdezo, azért simán csak józan paraszti esszel végig gondolva nem épp átlagos dolog egy hét ismerettseg után házasságról beszélni és általában ennyi idős kapcsolatot a szülőkkel sem nem szokás megosztani.
Üdvözüléshez a napszakban megfelelő köszönés a jó. Ha nem tudod az adott nyelvet, akkor a saját nyelveden. Ennyi.
2019. szept. 29. 07:10
Kapcsolódó kérdések: