Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az arab barátom be akar mutatni a családjának videón. Mire figyeljek, hogyan üdvözöljem őket?
De miért nem kérdezed meg a barátodat, hogy hogyan szokás egymást üdvözölni?
Lehet még egymás nyelvén sem beszéltek?
Ha jól értelmezem, akkor a pasas Tunéziában él. Még nem ismeritek egymást személyesen, de ő videón keresztül be szeretne mutatni a családnak, plusz arra kér, hogy utazz ki hozzá. Te őt egy hét után /annak ellenére,hogy még nem is találkoztatok/ a barátodnak nevezed...
Na most nem tudom eldönteni, hogy melyikőtök a butább... Bár a pasi nem olyan hülye, keresi a sokadik feleségét, cselédjét...
Gondolom észrevette rajtad, hogy nem vagy valami okos, ezért téged be tud csapni.
Amúgy meg illedelmesen köszönj, esetleg kérdezd meg hogy vannak. De én inkább még most kilépnék ebből a "kapcsolatból".
Videóhívásban nincs semmi kockázat, simán viselkedjél úgy, ami európai kultúra szerint illendő. Nyitottabban, ha nyitottabbnak érzed őket, visszafogottabban, ha visszafogottabbnak. Szerintem simán csak meg akarja mutatni, hogy normális a családja, normálisan élnek.
Ettől függetlenül legyél óvatos, az észak-afrikai arab férfiak nagyon ügyesek abban, hogy női szépségük delén már túl levő európai nőket szédítsenek és ebből éljenek meg. Fiatal korukban is ilyenekkel szórakoztak otthon, mert ezt náluk erkölcsileg nem helyteleníti senki, helyi lányok, asszonyok tisztességén csorbát ejtést viszont saját családjuk is elítéli, másik család meg még elégtételt is vehet. Azaz, ne vonj le abból sem komoly következtetéseket, na kedvesek veled.
Ha okos vagy, akkor te használd úgy a férfit, hogy keveset költesz rá. Amikor jobban rád akarna akaszkodni, mondd meg neki hogy laza kapcsolat oké, ha többet akar tiplizhet.
41F
Attól mondjuk nem kell félned szerintem, hogy bánranának, vagy rosszat tennének veled, ha kiutaznál. Sőt! A legjobb bánásmódban lenne részed szerintem, hisz te lennél az " arany tojást tojó tyúk". Tőled várnák az EU-ba jutás lehetőségét. És hidd el, ebben a bizniszben mindig partner az egész család. Hiszen az ő jólétük is azon múlik, hogy a fiuk Európában megtelepedjen és küldje haza a pénzt.
Amúgy meg jól is elsülhetne a dolog, lehet, később valóban megszeretnétek egymást. Mondjuk erre kb. 1% az esély, de ki tudja. Egyébként meg az is igaz, hogy a saját kulturkörünkből kikerülő férfiak is átverhetnek, becsaphatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!