Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az arab barátom be akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az arab barátom be akar mutatni a családjának videón. Mire figyeljek, hogyan üdvözöljem őket?

Figyelt kérdés
Tudtok néhány szót az üdvözléshez? Kinek mennyi idő után történt ez meg, mert én nagyon korainak találom ezt. Egy hete ismerem. 😅

2019. szept. 29. 06:25
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
8%

Úristen! Had csinálja már azt amit akar a Kérdező. Ennyi okos ember🙄🙄 no meg azért ne általánosítsunk már ennyire..

Kedves Kérdező, szerintem ezt jobb ha négyszemközt megkérdezed a barátod gól. Mond el neki hogy számodra idegen a helyzet, nem tudod a szokásaikat és bár fiatal a kapcsolatotok nem akarod kellemetlen helyzetbe hozni. Ennyi. Lehet hogy túlgondolod és egy röpke bemutatás lesz és mentek is. Lehet semmit nem kellesz mondjál csak köszönni, mosolyogni. Egyébként ez legegyszerűbb verzió. Ha arabul bemutatkoznál vagy köszönnél és hirtelen azt hinnék picit beszéled a nyelvet még kínosabban jön ki a dolog. Szerintem csak azon gondolkozz hogy van e olyan amit nem illik. Pl evés közben. 😉☺️

2019. szept. 29. 07:10
 12/57 anonim ***** válasza:
95%
7-es vagyok. Egyértelműen EU vízumra hajt a fickó. Nagyon vigyázz vele!
2019. szept. 29. 07:11
 13/57 anonim ***** válasza:
83%

Meleg p.na házhoz megy :)

Te aztán sokra tartod magad kérdező, gratulálok!

2019. szept. 29. 07:12
 14/57 anonim ***** válasza:
91%
Ha a kérdező nőnek minősül, akkor én még ma beadom az igénylést, hogy delfin lehessek.
2019. szept. 29. 07:13
 15/57 A kérdező kommentje:
Nem kell aggódni mindenkit megnyugtatok hogy nem áll szándékomban sem utazni, sem házasodni. De ha már beszélgetek vele, és a családjával is gondoltam lehetek még kedves. Ebbe szerintem még senki nem halt bele.
2019. szept. 29. 07:19
 16/57 anonim ***** válasza:
12%
Senkinek nem tűnik fel, hogy a bemutatás VIDEÓN lesz? Nem mennek sehová...
2019. szept. 29. 07:21
 17/57 anonim ***** válasza:
89%

Gyorsan szerezz valahonnan egy fekete függönyt, és öltözz be dementornak —akarommondani arab nőnek, úgy biztosan jó benyomást tennél a kedves szülőkre ;)

Egyébként meg az a faszi aki 1 hét után házasságról beszél, akkor is elmebeteg, ha európai. Ha arab, akkor pedig egyenesen veszélyes és úgy 110% valószínűséggel európai vízumot akar. Vagy egy rabszolgát - ahogy ők a nőket kezelik.

Nagyon jól teszed, hogy nem utazol, eszedbe ne jusson, még a végén elvenné az irataidat és magához kényszerítene... de nem is értem mi jár a fejedben. Tök egyértelmű, hogy nincs ki a négy kereke, miért akarod ezt a problémát az életedbe?

2019. szept. 29. 07:26
 18/57 anonim ***** válasza:
95%

Voltál már házas (vagyis még az vagy) szóval nem lehetsz fiatal tinilány.

Legyen már eszed.

Hagyd ott a saját érdekedben, azért egy egy hetes kapcsolatot gyorsan el lehet felejteni.

2019. szept. 29. 07:40
 19/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ azoknak, akik a kérdésre válaszoltak. 🤗
2019. szept. 29. 08:06
 20/57 anonim válasza:
99%
Az ilyet hívják Darwin díjasnak.
2019. szept. 29. 08:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!