Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg veszélyesek az arab férfiak?
Szóval a véleményetekre vagyok kiváncsi.
Egyetemista vagyok elsős, és októberben elmentem a szobatársamnak a születésnapjára aki a barátnőm is egyben.
Arab csaj de már régóta itt laknak a nagyapjáék költöztek ide, de járnak haza Jordániába na mindegy..
Ott megismerkedtem a bátyjával aki 28 éves, nem történt semmi csak észre vettem hogy néz.
Aztán valahogy beszélgetni kezdtünk mert találkoztunk az egyetemen amikor jött a hugához, utána megint semmi majd novemberbe elhívott a nagy semmiből egy randira igen mondtam elmentünk de semmi extra aztán megint semmi 2 hétig majd felhívott hogy találkozzunk igent mondtam és ez így ment eltűnik 1-2 hétig majd felhív, december végén lefeküdtünk, azóta is eltűnik majd felhív a húgával minden tiszta nem bántja, sőt örült is neki. Na szóval anyunak is elmeséltem ő viszont kiakadt mindig is jó volt a viszonyunk ezért mondtam el neki, azt mondta hogy megfogom bánni meg sorolta a sztereotipiákat de semmi ilyen nem történt vele volt az első és mindig nagyon figyelmes volt.
Szerintetek mit kéne csinálnom? Már nem látom át tisztán a helyzetet
Az egyetemet semmiképp ne hagyd ott, az a jövőd.
Nincs miért bújkálnod, nem tettél semmi rosszat.
Egyszerűen ne állj vele szóba többet.
Tények:
Az arabok több nejűek.
Az asszonynak nincs joga házasságban, és csadort kell hordaniuk állandóan vagy fejkendőt.
Körülmetélik a nőket, hogy nehogy megcsalják a férjet.
Az araboknál sajna nem tiltják a nagyobb állattal való közösülést. Szóval nem kizárt hogy zoofilias pasit is kifoghatsz köztük, ami undorító.
Ebből következően az arabok bizonyos helyeken nagyon gyatra körülmények között tartják az állatokat, ergo soha nem tudhatod mit szedsz össze tőle.
Ha ezeket a tulajdonságokat nem képviseli magyarán nem ortodox arab, akkor is teljesen más kultúra.
Utolsó, ez azért nem egészen így működik:)
A többnejűség csak a gazdagok kiváltsága. Hiszen a Korán előírja, hogy mindegyik feleséget egyformán jól kell tartani, mindenből ugyanazt venni. Plusz a házasság rengeteg pénzébe kerül a férfinak. Otthon ugyanúgy a nők az urak, minta ahogyan nálunk is. A fejkendőhöz a nők sokszor jobban ragaszkodnak. A kultúra, hit része. A fiatalok közül nem mindenki viseli. Maga a szabályrendszer országonként eltér. Én Egyiptomban voltam családnál ( ott ahol két felség van). Egyáltalán nem igaz, hogy a férfi elnyomja a nőket. Az viszont igaz, hogy az otthoni férfiak sokkal erősebbek lélekben, kemények. Másfajta kommunikációs stílussal lehet rájuk hatni. Emellett viszont nagyon értelmesek is, de a tisztelet ott fontos dolog. Amikor kint voltam náluk, az életben olyan vendéglátásban nem volt még részem sehol. Nagyon vigyáztak ránk nőkre, kísértek mindenhova. Mint írtam értelmesebbek, impulzívabbak, hamar beoróbálkoznak, zaklatnak az utcán, ha nincs veled férfi. Ezzel meg kell tanulni bánni. Az üzletben leültetnek, üdítővel kínálnak. A buszon a férfi átadja a helyét a nőnek. Ismerni kell a kultúrát, az ottani íratlan szabályokat. Én állattal való közös ülést nem láttam, de én tanult családnál voltam. Mind a férfiak, mind a nők egyetemet végeztek és dolgoztak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!