Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg veszélyesek az arab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg veszélyesek az arab férfiak?

Figyelt kérdés

Szóval a véleményetekre vagyok kiváncsi.

Egyetemista vagyok elsős, és októberben elmentem a szobatársamnak a születésnapjára aki a barátnőm is egyben.

Arab csaj de már régóta itt laknak a nagyapjáék költöztek ide, de járnak haza Jordániába na mindegy..

Ott megismerkedtem a bátyjával aki 28 éves, nem történt semmi csak észre vettem hogy néz.

Aztán valahogy beszélgetni kezdtünk mert találkoztunk az egyetemen amikor jött a hugához, utána megint semmi majd novemberbe elhívott a nagy semmiből egy randira igen mondtam elmentünk de semmi extra aztán megint semmi 2 hétig majd felhívott hogy találkozzunk igent mondtam és ez így ment eltűnik 1-2 hétig majd felhív, december végén lefeküdtünk, azóta is eltűnik majd felhív a húgával minden tiszta nem bántja, sőt örült is neki. Na szóval anyunak is elmeséltem ő viszont kiakadt mindig is jó volt a viszonyunk ezért mondtam el neki, azt mondta hogy megfogom bánni meg sorolta a sztereotipiákat de semmi ilyen nem történt vele volt az első és mindig nagyon figyelmes volt.

Szerintetek mit kéne csinálnom? Már nem látom át tisztán a helyzetet

2022. febr. 11. 23:03
 61/95 A kérdező kommentje:

Dejooo, jó is ilyeneket olvasni, remelem mindig azok lesztek!

Én meg most adok magamnak egy kis időt, anyuval megbeszéltük hogy megpróbáljuk elintézni had váltsak szobát. Remelem össze jön

2022. febr. 12. 21:18
 62/95 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy jó fej anyud van, túl lesztek rajta. Tök jő, hogy legalább előtte nem kell titkolóznod, kamuzni, hogy mi bajod. Így kell ezt, ügyesek vagytok! :)
2022. febr. 12. 21:26
 63/95 A kérdező kommentje:

köszi!!

mivel ketten vagyunk egymásnak ezért próbálunk mindent együtt megcsinalni, közben pedig mindent megosztani, soha nem kellett előtte titkolózni, persze volt hogy tudod ideges volt de mindig bíztam benne

2022. febr. 12. 21:33
 64/95 A kérdező kommentje:

Update

A húga bizonyára elmondta neki hogy mi történt vagy nem tudom, de hívogatja anyut a telefonon a húga számáról (igen megadtam anyu számát mert eljártunk együtt bulizni és ha lenne valami fel tudja hívni, el tudjon érni)

Feltételezem hogy ő az mivel miért hívna a húga ha eddig nem tette.

Letiltottuk a számát, de félek mi lesz ha elmondja a címet is neki mert tudja

2022. febr. 12. 22:03
 65/95 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi. Ha zaklatna, akkor rendőrség. Nem fog, tiltsátok mindenhonnan. A Facebook profilodat meg változtasd meg valami nagyon boldog képre.
2022. febr. 12. 22:07
 66/95 A kérdező kommentje:

Update:

Anyuval megbeszéltük hogy hazaköltözok, elmentem a cuccaimért

nemrég értünk haza, végül rosszabbul alakult mint ahogy hittem, anyu már most elintézte hogy otthonról folytassam az egyetemet…

Először is felhívtam a szobatársamat hogy megyek a cuccaimért otthon van-e mert a kulcs a szobához ott maradt, hirtelen felindulásból jöttem el nem is csoda szinte mindent ott hagytam. Szóval felhívtam mondtam hogy el hozom a cuccaimat, erre mondta hogy ő magyon szeret engem és nem akarja elveszíteni a barátságunkat, és hogy csak én vagyok neki itt (az egyetemen) ami egyébként nem igaz, meg ilyesmiket erre mondtam hogy lehetünk barátok de nekem kell külön idő csak azért mondtam hogy meg nyugodjon, majd nehezen letettem a telefont mondván majd ott megbeszéljük, anyuval oda mentünk de ott volt a bátyja és egy közös barátjuk… Nem tudom a nagy idegtől alig emlékszem hogy hogy mi történt pontosan teljes idegen voltam..

Oda mentem szekrényhez majd elkezdtem pakolni, ahogy számítani lehetet elkezdett sértegetni hogy túl érzékeny vagyok, meg hogy túl reagálom, “semmi nem volt köztünk” egyébként sem kell elszámolnom semmiről csak azért mert le feküdtünk… hat mondhatom elsüllyedtem a szégyenben, teljesen megalázott , de próbáltam nem válaszolni tudod csak pakolni, aztán arra emlékszem hogy a könyökömnél fogva próbálta húzni a kezemet de nem fajt vagy ilyesmi mégis megijedtem, erre anyu is beleszólt, tényleg fura de fogalmam sincs miket mondott, aztán összepakoltam majd az asztalról is közben végig magyarázott hogy ne higgyem hogy ennyire könnyen ellehet felejteni őt, meg olyat mint ő nem találok… majd végül azt mondta hogyha vissza megyek hozzá akkor otthagyja azokat, és csak velem lesz, ekkor anyu rám kiabált mint meg soha?! es eljöttünk

Kész káosz, meg mindig teljes sokk alatt vagyok

2022. febr. 13. 16:11
 67/95 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmas az ember. Egy percig ne érezd rosszul magad miatta, megszabadultál egy mérgező embertől! Soha ne hidd hogy jobb lenne vele mint nélküle!

Kitartás! <3

2022. febr. 13. 17:33
 68/95 anonim ***** válasza:
100%
Na ezért nem szabad aljanépekkel még csak szóba állni sem. Nagyon remélem, hogy sikerül megszabadulnod tőle. Legyél nagyon óvatos!
2022. febr. 13. 18:25
 69/95 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!

Próbálom kerülni, remelem nem lesz semmi!!

2022. febr. 13. 19:35
 70/95 A kérdező kommentje:

Update:

Szóval hétfőn nagy nehezen elmentem az egyetemre, ahogyan az várható volt már ott állt kint amikor jöttem ki, a húgát jó messziről kerültem!

Próbáltam tudod úgy tenni mintha valami dolgom lenne ( a táskám a kutattam, de semmi jobb nem jutott eszembe) és rá se néztem, aztán megszólított, mondta hogy had beszéljünk csak egy percet mert mindent meg akar beszélni, mondtam hogy nem érek rá mert sietek, stb aztán mondta hogy csak 1 perc meg ilyenek mert ha meghallgatom meg fogom érteni.. mondtam ok, de nem megyek sehova itt mondja el amit akar. Akkor mondta hogy üljünk le a padra, jó leültünk, elmondta hogy tényleg van 2 másik de nem ok az egyetlenek, azt mondta hogy ők nem számítanak csak 1x feküdtek le meg ilyesmi, es akkor kérdeztem hogy én miért lennék más hogyha velem is csak lefekszik, erre jött azzal hogy most jött rá hogy máshogy szeretné, nem is kéne egyáltalán vissza költöznöm a kolliba mert most vett egy új házat es ott lakhatnánk együtt, be mutatna a családjának (már találkoztam velük a partin) de mint a barátnője.. mondta hogy szerelmes belém es hogy minden úgy lesz ahogy szeretném csak legyek vele együtt, meg hogy azért tűnt el hetekre mert teljesen össze volt zavarodva, de a hugától mindig érdeklődőtt irántam… Ja es meg azt mondta végül hogy figyelj!! nem is kene összeházasodnunk ha én nem akarom , ő elvesz engem ha szeretném de ha nem akkor az is jó…

Nem tudtam mit mondani, borzalmasan összevagyok zavarodva, ezt meg el sem mondtam anyunak! Szégyellem magam hogy egyáltalán megfordult a fejembe de neked nem fogok hazudni, olyan őszintének tűnt mint meg soha…

Mit gondoltok ?

2022. febr. 16. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!