Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg veszélyesek az arab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg veszélyesek az arab férfiak?

Figyelt kérdés

Szóval a véleményetekre vagyok kiváncsi.

Egyetemista vagyok elsős, és októberben elmentem a szobatársamnak a születésnapjára aki a barátnőm is egyben.

Arab csaj de már régóta itt laknak a nagyapjáék költöztek ide, de járnak haza Jordániába na mindegy..

Ott megismerkedtem a bátyjával aki 28 éves, nem történt semmi csak észre vettem hogy néz.

Aztán valahogy beszélgetni kezdtünk mert találkoztunk az egyetemen amikor jött a hugához, utána megint semmi majd novemberbe elhívott a nagy semmiből egy randira igen mondtam elmentünk de semmi extra aztán megint semmi 2 hétig majd felhívott hogy találkozzunk igent mondtam és ez így ment eltűnik 1-2 hétig majd felhív, december végén lefeküdtünk, azóta is eltűnik majd felhív a húgával minden tiszta nem bántja, sőt örült is neki. Na szóval anyunak is elmeséltem ő viszont kiakadt mindig is jó volt a viszonyunk ezért mondtam el neki, azt mondta hogy megfogom bánni meg sorolta a sztereotipiákat de semmi ilyen nem történt vele volt az első és mindig nagyon figyelmes volt.

Szerintetek mit kéne csinálnom? Már nem látom át tisztán a helyzetet

2022. febr. 11. 23:03
 21/95 anonim ***** válasza:
100%

MENEKÜLJ!

Amig jártok, leigéri a csillagokat is az egről, és le is hozza legalabb a felét....ahkgy komolyabbra fordul, onnantól kuss a neved

2022. febr. 12. 06:56
 22/95 anonim ***** válasza:
100%

Izgalmas hogy nem törődik veled magasról tesz rád csak néha ha mesélni és dugni van kedve elővesz, ráadásul messzi országból szép barna szemekkel.

Csinálhatod mert mindenki azt csinál amit akar, de ha nem csak az osztoneidre hallgatsz akkor mit érzel ? Ezt akarod ?

2022. febr. 12. 07:09
 23/95 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azok. Ők a magántulajdonuknak tekintik a nőket, és úgy gondolják, bármit megtehetnek velük. De te úgyis össze fogsz jönni vele, akármit írunk.
2022. febr. 12. 07:26
 24/95 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, egyem a kis szíved, de te nagyon nem ismered még a férfiakat! Itt arról van szó, hogy szépen használnak téged, kizárólag ürítésre! Persze, hogy beszélget veled, hiszen akkor nagyobb kedvvel mész bele a szexbe is. Itt semmi komoly nincs a háttérben, kizárólag szex. Nem is lesz, mert alaposan eltoltad. Egy muszlimmal, ha csak ilyen könnyen ágyba bújsz, kur.va vagy semmi több! Ez annyiban lesz rossz, hogy ők jóval erősebbek minden szempontból az európai társaiknál, birtokolni szeretne majd és használni amíg lehet. Kialakít benned egyfajta függőséget és így nehezen találsz másik párt, az éveid meg mennek. Anyukádnak sajnos teljesen igaza van! Én minél hamarabb lezárnám ezt a kapcsolatot teljesen!
2022. febr. 12. 07:44
 25/95 A kérdező kommentje:

Fején találtad a szöget 😂

Soha nem voltak ismerkedési problémáim, soha nem volt meg komoly kapcsolatom és nyilván ez sem mondható annak. De most mégis úgy érzem mintha elvakított volna, drámaian hangzik de igaz, azzal hogy figyelmes volt és megadta azt a figyelmet amit soha nem kaptam meg otthon leginkább apai oldalról most vissza ütött. Próbálom magamban elintézni ezt de mikor arra gondolok hogy nem beszélek vele többet szinte pánik tör rám

2022. febr. 12. 07:56
 26/95 A kérdező kommentje:

Haaat igen tényleg az volt az elején valahogy minél kevesebb adottt annál többet akartam. Mostmár azért hónapok múlva már nem olyan izgalmas mikor van hogy este hív fel hogy nem-e akarok át menni, 2 napot ott töltök majd újra eltűnik több hétig

2022. febr. 12. 07:58
 27/95 A kérdező kommentje:

Koszi a választ, anyu pont ezt mondta és már most is érzem ezt a fajta függőséget hogy tudom mi lenne a helyes de mégse tudom azt csinálni, bár egyre jobban látom a helyzetet és tényleg sehova sem vezet ez az egész

2022. febr. 12. 08:02
 28/95 A kérdező kommentje:

Oke szóval ezt nem nagyon akartam leírni de szeretném ha a teljes képről tudnátok véleményt mondani.

Általában mindig pénteken hív fel, és vasárnapig ott szoktam lenni, aztán hazavisz a koliba.

Szex közben nagyon figyelmes, becézget de mégsem olyan nyálas.

Mindig elmondja mennyire hiányzom neki, és hogy mennyire szereti a testem, mennyire tökéletes meg stb.

Nem tudok róla egyébként semmit, mármint hogy hol van vagy miért nem keres, a húga annyit mondott hogy őt nem zavarja, sőt, de azt viszont nem akarja hogy a barátságunk rá menjen.

Az zavar engem össze hogy valaki aki használ valakit az attól függetlenül ennyire figyelmes vele?

2022. febr. 12. 08:45
 29/95 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lenne ilyen figyelmes, vajon miért mennél el vele legközelebb? Nem két pofonnal lehet beetetni a kiszemeltet, hanem kedvességgel. Még egy: a nemi betegségekkel nagyon vigyázz. Nagy valószínűséggel ez a fiú nem két hetente ürít.
2022. febr. 12. 08:55
 30/95 A kérdező kommentje:

Védekezünk mindig, és anyu mióta ezt megtudta már 3-szor elvitt nőgyógyászhoz, pedig eddig csak 1 évbe egyszer jártam.

2022. febr. 12. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!