Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egyedülálló vagy, mi az oka?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyedülálló vagy, mi az oka?

Figyelt kérdés
Miért nincs párotok?

2022. jan. 13. 20:59
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Kb. egy éve bontottam fel egy jegyességet, 5 éve voltunk együtt. Annak ellenére, hogy megkért, mérgező kapcsolat volt sajnos, ami főként a szakítás után vált világossá.

Sok területen javult az életem, amióta kiléptem ebből a kapcsolatból, és talán ezért is nem vágyok újra. Próbálnának ismerkedni velem, odajönnek, írnak a közösségi médiában a srácok, de egyszerűen én nem érzem magamban, hogy szívesen tennék egy kapcsolatért. Szeretnék még regenerálódni, magammal foglalkozni mind a belsőmet, mint a külsőmet illetően. Főleg a belsőmet, nagyon kell az önismeret, mert úgy érzem, pár évig magamat is becsaptam.

Nem tudom, hogy ez a személyes túlreakcióm, vagy valóban piros zászlókat ismerek fel, de nagyon sok srácnál, aki próbálkozik nálam, észreveszem, hogy egyből le akarnak uralni, rendelkezni a szabadidőmmel. Ha párkapcsolatban lennék, ez szerintem csak rosszabb lenne.

2022. jan. 14. 07:15
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Mert szeretek egyedül lenni, jó nekem így. Úgy érzem, már eléggé kipárkapcsolatoztam magam. F51.
2022. jan. 14. 09:01
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Ocsmány vagyok(betegség)

38N

2022. jan. 14. 11:38
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Összetett dolog, nem írnék litániát. Kevés olyan ember van aki annyira megfog, hogy akarjak tőle komolyat bár szerintem ez nem extra.

Aztan beleszerettem valakibe de ő foglalt. Csak ő jár a fejemben. Próbáltam ismerkedni, eléggé hullámvasút a lelkiállapotom. Aztán tegnap volt pont egy mélypont. És akkor mergemben és szomorúságomban rájöttem hogy nem érdemes most ezt erőltetni, mert igazából senki nem érdekel online meg pláne és csak erőlködés és nem állok rá keszen, le is töröltem az appot.

Gyógyulok és igyekszem élvezni az egyébként szabad és problémamentes életen

2022. jan. 14. 13:46
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Introvertált és félénk vagyok, ezen kívül ocsmány is. Így nem olyan nagy csoda... 23/F
2022. jan. 14. 18:32
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Depresszió, szorongás, soha nem voltam szép, most meg mán öreg vagyok.
2022. jan. 14. 18:40
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Nincs időm a párkapcsolatra.
2022. jan. 14. 21:00
 28/39 MolotovPunk ***** válasza:
100%

Nem akarok időt pazarolni párkapcsolatra. Éltem abban, volt élettársam is, de tönkrement a kapcsolat és szakítás lett a vége. Egyik napról a másikra hagyott el a barátnőm. Ennek már több éve. Azóta csak 1 alkalmi kapcsolatom volt. Sok lemondással jár egy párkapcsolat, házasodni sosem akartam, utódot sem akarok ebbe az országba. Sokat is melózom. Olyan nő meg nem kell nekem, aki papucs pasit csinálna belőlem. Szabad ember vagyok, aki munka után hazamegy és alszik egy nagyot ha akar, mert otthon senki elvárásainak nem kell megfeleljen. Szerintem ez bőven elég ok arra, hogy nem feltétlenül kell nekem komoly kapcsolat.

34/F

2022. jan. 15. 23:27
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
28-as aranykeretbe foglalnám a kommented!
2022. jan. 15. 23:33
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok "kompatibilis" egy kapcsolattal, nekem sok én idő kell és ezalatt tényleg SOKAT értek. Abszolút megőrülnék, ha valaki rajtam lógna minden nap. 29/F
2022. jan. 16. 01:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!