Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyedülálló vagy, mi az oka?
Bizalmatlan vagyok, nehezen engedek magamhoz közel embereket.
Két alkalommal voltam igazán szerelmes, de mindkét alkalommal egyoldalú volt a dolog.
Nem adtam fel a keresést, de azért valljuk be, manapság nem olyan egyszerű egy normális párkapcsolatot kialakítani.
Egyedül nevelem a másfél éves gyerekem
Sok pasinak nem jönnek be a gyerekes anyák
Nem foglalkoztat a párkapcsolat,beletorodtem már.
32/N
Beleuntam az ismerkedésbe.
Akárhányszor randiztam, vagy nekem jött be a másik, vagy én neki, vagy egyönknek sem. Szóval mindig egyoldalú volt a dolog.
30F
1.Nem igazán fordulok meg nagy társaságokba, ezért az ismerkedési lehetőségeim is szűkülnek.
2.Nem vagyok magammal elégedett, mert duci vagyok, így amikor valaki érdeklődni kezd irántam kaktusz emberként kezdek viselkedni. Egyébként is zárkózottnak mondanám magam és nehezen nyílok meg, de ahhoz, hogy elhigyjem, hogy valaki vonzónak tart és ténylegesen érdeklem és, hogy egyfajta bizalom alakuljon ki bennem elég sok időre van szükségem.
1. Ronda vagyok. Különösen az arcom, az arcvonásaim, de a testem is a csontsoványságával, laposságával. Egy nő számára nincs ennél nagyobb hátrány.
2. A személyiségem unalmas, semmilyen, humortalan, sótlan-szótlan. Nyilván ez pont nem kompenzálja a külsőmet, hanem még taszítóbbá tesz.
3. Egy komoly kapcsolatot, annak mindenféle velejáróit el sem bírnám viselni, "belepusztulnék". Magamnak valóként és itthonülősként rémálom lenne a sok közös program, a jövés-menés, a barátokkal, családtagokkal, ismerősökkel, rokonokkal jópofizás, illetve előttük való "vizsgázás", nekik is megfelelés. Házias, gondoskodó típus sem vagyok, ezt pedig a magyar férfiak 90+%-a nem fogadja el rossz szájíz nélkül.
(Mondjuk nem is szeretnék komoly kapcsolatot, csak szexet.)
4. Nincsenek ismerkedési lehetőségeim. Net az előnytelen és antifotogén külsőm miatt eleve kilőve, de amúgy sem cél a távszarakodás, márpedig a lakhelyem miatt (vidék, pici település) szinte garantáltan az lenne csak. Élőben már évek óta meg sem ismerek potenciális jelölteket, csak foglalt férfiakat, sok esetben apákat. Bár igazából mindegy is, ha térdig gázolnék bennük, egy semmilyen szempontból nem vonzó nő nyilván nem kellene egyiknek sem.
Azt hiszem, nagyjából ennyi.
Nyáron leszek 31, május elején lesz 8 éve, hogy semmi, még szex sem... 😔
Nem mondanám magam egyedülállónak, lényegében 12 éve hülyítenek, én meg nem lépek tovább.
Lényegében ez a saját hülyeségem is, de van oka is, amiért nem hajt már a vágy. Betegség. :(
Maradt a meló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!