Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozó előtt 1 órával lemondta a nő a randit, mert "Összejött mással." Gyanús volt, így másik képpel, névvel regisztráltam, elhívtam, eljött... erősen meglepődött, majd elkezdett cirkuszolni, hogy hogy tehettem ezt. Tényleg hiba volt?
Csendes, félénk, introvertált lány, minden szempontból bejött, fura volt, hogy lemondja a randit (főleg 1 órával előtte, főleg arra hivatkozva, hogy mással összejött).
Tudtam, hogy hazudik, de nem zavart, gondoltam ha ő így akar játszani, hát miért ne :) Kamu profillal regisztráltam, ráírtam, lebeszéltük a randit, eljött. Aztán erősen meglepődött amikor meglátott, mert másra számított (konkrétan el kellett neki mondani, hogy nem véletlenül vagyok itt), na ekkor kiakadt, hogy én ezt hogy tehettem?! Ekkor mosolyogva megkérdeztem: "Hát, Te hazudtál először, gondoltam így játszol, nekem bejön. Mégis mi a baj, hogy jobban csinálom?" :)
Aztán elkezdett cirkuszolni, hogy én milyen beteg vagyok, és ne zaklassam!
Én meg értetlenül mosolygok, hogy mégis mi van :) Tényleg hiba volt?
Én 30, ő 26
"de nem akart veled találkozni!" - Tényleg? Még a helyez, és időt is ő választotta :) Inkább az érdekelt volna, hogy miért gondolta meg.
"Miért nem lehet ezt tiszteletben tartani?" - Mert ez olyan abszolút esélyt sem adok hozzáállás... és én hiszek az esélyekben :)
Ha lemondta a randit, akkor nem akart veled találkozni.
NEM JÁR ESÉLY ALANYI JOGON A KÉT SZÉP SZEMEDÉRT! Ezt fogjátok már fel!
A kamu profillal akart találkozni, nem veled. Hogy veled miért nem azt csak ő tudja de nem is lényeg.
És nem tartozik neked semmivel, fogd már fel. Nincs olyan hogy neked jár egy esély.
47
Nem etikus, de messze nem annyira gáz mint amit a kérdező művelt. Ne csináljunk úgy mintha mi soha nem hazudnánk vagy füllentenénk mert épp úgy a kényelmesebb.
Ne legyünk álszentek sokan mondjak a van barátom kifogást…
Mert még mindig jobb mint magyarázkodni ha azt mondom nem…hádde mijér nem adsz egy esélyt ? Stb…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!