Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Attractive Models-ről vélemény...

Attractive Models-ről vélemények? Regisztráltam hozzájuk és behívtak egy találkozóra. Ez már jelentheti azt hogy fel is vesznek? Már beszéltem velük és szeretnék ha bemennék

Figyelt kérdés
Esetleg melyek Magyarország legjobb ügynökségei?Weisz Fanni melyik ügynökségnél van?Mert nekik is küldtem üzenetet és lehet beis hívnak. de már nem egy ügynökség hívott be engem

2017. febr. 21. 19:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem jelentheti azt. A legjobbak: Icon, vm, visage, attractive
2017. febr. 22. 14:20
 2/13 A kérdező kommentje:
És ha sikerül bejutnom van esély rá hogy aö attractivval olyan híres legyek mint pl Palvin Barbi?
2017. febr. 22. 16:37
 3/13 anonim ***** válasza:
55%
azt mi honnan tudjuk? képet se láttunk rólad. rengeteg mindentől függ
2017. febr. 24. 15:00
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem is fogok ismeretlen embereknek ;)
2017. febr. 27. 18:16
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
egy szóval sem kértem hogy küldj, lány vagyok és amúgy sem érdekel. csak nem értem hogy így látatlanban miből várod hogy megjósoljuk hogy leszel-e annyira sikeres mint palvin barbi.
2017. febr. 27. 20:58
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem érted a kérdést...Azzal az ügynökséggel lehetek e olyan mint Barbi az Iconnal
2017. febr. 27. 22:12
 7/13 anonim válasza:
100%

Az attractive egy nagyon jó ügynökség. Én jelentkeztem oda egyszer, és behívtak. A beszélgetés is tök jó volt, az egész szimpatikus volt. Kedvesek voltak és bármit kérdeztem, normálisan válaszoltak. Mondták hogy nagyon tetszem nekik, mégsem vettek fel.

Szóval nem biztos hogy ha behívnak, akkor fel is vesznek. De remélem neked sikerül.

Én pedig ezalatt a divatvilágban tett rövid látogatásom alatt rájöttem, hogy ez az egész nem is nekem való.

Sok sikert!

2017. márc. 18. 20:48
 8/13 anonim válasza:
50%
A válaszadók ennyire nem értik a kiírt kérdéseket? Nem a véleményedet kérdezte a külsejéről a kérdés kiírója, hanem ügynökségekről szeretne infót. Azt hiszem, ezt hívják funkcionális analfabetizmusnak :D
2017. márc. 19. 00:48
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsónak üzenem, akkor lenne funkcionális analfabetizmus, ha a kérdező nem egyes szám első személyben kérdezte volna, h, adott ügynökségeknél lehet-e sikereres, hanem általános alanyt használt volna. (Lehet, h. a Niki majd befut, de nem biztos, h. a kérdező is. És az is lehetséges, h. ezt egy képéről még a többnyire laikus gyakorizók is meg tudnák mondani.)
2017. jún. 10. 18:38
 10/13 anonim válasza:
Felvettek vegul?
2018. jún. 4. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!