Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan 40-50-es férfiak akiknek 15-20 évvel
fiatalabb barátnőjük van? Hogyan és hol tudtátok
felszedni őket? Mi kell ehhez? Jobb nektek így mint
veletek egykorú nőkkel élni?
Nettó 600 még kiadó ingatlannal sem sok, ha nem egy gyárterületről van szó. Most épp nincs senkim, de az előző barátnőm 12 évvel volt fiatalabb. Tandíj, ruhák, parfüm, néha egy-egy ékszer, nyaralás, síelés alap, meg az extrák szülinapra, névnapra, karácsonyra. Nem Libri-utalvány, hanem komoly ajándék. Havi szinten százezres kategória. Egyébként még így is van esélyed, de nem a 10 pontosoknál, hanem a B, B+ kategóriánál, ha tényleg csak szórakozni akarsz, ők is jók.
2021. nov. 2. 18:23
:D Úgy írkálnak, mintha nem nettó 290 lenne az országos átlagfizetés. Átlag, nem medián. A medián ennél jóval kevesebb. Mégis legtöbb embernek van párja. Beszéltek itt 600-akat, ébresztő.
2021. nov. 2. 18:36
72, igen, de pl. Budapesten az a nettó 600 nem annyira kirívó, sőt. Orvos, IT-s, de akár egy multis középvezető is sokkal jobban keres ennél. És akkor az építőipari vállalkozókról nem beszéltünk. Tetszik vagy nem, felsőkategóriás, fiatal (!) nőt ők engedhetnek meg maguknak. Az átlag és a medián is pocsék, nagyon nő a szakadék a keresetek között, de igenis vannak szép számmal, akiknek a havi 600 egy rosszabb hónap.
2021. nov. 2. 18:39
73: Biztos van ilyen, de egy álomvilágot írsz le. Ne mondja már senki, hogy mindenki IT-s meg orvos akinek van barátnője az országban. Arról nem is beszélve, hogy a főorvos errefelé bőven 50 feletti, szintén 50 feletti feleséggel. Mindjárt jön a "persze mert tuti csalja, másképp nem lehet". Erre mondom, hogy ébresztő a gyakoris álomvilágból egy kicsit szétnézni a lépcsőházban is :)
2021. nov. 2. 19:08
Komoly szövegértési gondjaid vannak. SENKI nem írta, hogy „mindenki IT-s meg orvos akinek van barátnője az országban". Vagy kérlek mutass rá, hogy ki állította ezt? Ha x kor felett egy férfi bizonyos kor alatti, nagyon jó kinézetű nőt akar, akkor bizony ki kell nyitnia a pénztárcáját. Ez mindig így volt és mindig így lesz. Nem kell főorvosnak lenni ahhoz, hogy bőven nettó 1.5 millió felett vigyél haza (megérdemelten). Nézd meg az állami bértáblát és képzeld hozzá a magánpraxist vagy a plusz rendeléseket a magánkórházakban. Európai szinten nem olyan sok pénz az. A családban van burkoló, ő talán még többet is megkeres, persze az ő teste a kemény munkában elhasználódik. IT-sok nagyon lazán nettó 7-800-at megkeresnek, ha meg külföldre dolgoznak, annál többet is. Nem, nem minden magyar Lyukóvölgyben él, ha már buta általánosítások...
2021. nov. 2. 19:38
Nem sokan érthetnek veled egyet 71-73-75ös válaszoló, ha ennyire le vagy nullapontozva :D Ja és én sem értek veled egyet.
Nekem is idősebb a párom, és abszolút nem a pénz számít. Jól keres ugyan, de nem kapok (és nem is várok) el luxus ajándékokat minden hónapban. Azért jöjjünk már le a földre, régen baj van, ha elvárás, hogy csak mert fiatal barátnője legyen az embernek, azt pénzzel, holmikkal meg kell venni. Anyagilag én is kiveszem a részemet ebben a kapcsolatban, csak azért mert nő vagyok meg fiatal nem kell engem megvenni. Ha szeret valakit az ember, a pénz nem az első helyen áll. A valódi szerelmet nem lehet pénzzel kiváltani.
74esnek igazat adok, azért az átlag kereset Magyarországon még mindig nagyon a béka feneke alatt van. Jól is néznénk ki, ha itt csak a felsőbb kategóriának lenne párkapcsolata az anyagiak miatt :D :D :D Meg kell nézni, sajnos hány szegény ember él itt. Igen, van egy felsőbb kategória, de nem ők teszik ki az ország 2/3-át...
2021. nov. 3. 09:30
Elég balf@szvdolog életkor, vagy testsúly, vagy koleszterin szint alapján keresni pàrt.
Keresni is hülyeség: nem ismerek értelmes, hatékony társkereső oldalt sem
Csak élj, járj társaságba, legyél nyitott és figyelmes, minden értelemben.
Nekem mindig így lett valakim, máshogy még soha.
A fizetéseket meg ne emlegesd magadnak sem.
Azzal prostizni lehet, mást nem.
2021. nov. 3. 09:42
Kapcsolódó kérdések: