Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan 40-50-es férfiak akiknek 15-20 évvel fiatalabb barátnőjük van? Hogyan és hol tudtátok felszedni őket? Mi kell ehhez? Jobb nektek így mint veletek egykorú nőkkel élni?
Nagyon egyszerűen kiderítheted, hogy mekkora rád a kereslet:
regisztrálj Tinderre, állítsd be az általad preferált korosztályt és máris látni fogod, hány huszon-harmincas lenne hajlandó veled ismerkedni a korod és a képeid alapján, illetve azok közül, akiket te jobbra húzol, hányan húznak téged jobbra és hányan állnak veled szóba (és nem csak insta követőt keres vagy reklámozni akar valamit). Ez egy jó teszt lehet, még ha nem is jön össze semmi, tudni fogod, hogy milyen a "húspiaci" értéked.
Engem érdekelne a válás oka! mért, hogyan, ki miatt, megcsalás,
Ki kezdeményezte a válást stb...
"A velem egyidősek éretlenek."
Ja, mert rohadt érett egy 50 körüli, kapuzárásos pasi, aki képtelen elfogadni, hogy rég volt már fiatal, ezért 20 éves pipikre hajt.
#54 vagyok. Lehagytam:
És rohadt érett, ha " fiatal nőhöz jutni" kifejezést használja, amit pénzzel akar elérni. Igazán komolya kapcsolat lehet.
Honnan szeditek ezt a kopaszodó szöveget?
51 - köszi, az első értelmes tanács.
Miért válok? Mert a feleségem mióta klimaxol átment hárpiába és kibírhatatlan, szexelni évek óta nem akar csak pár havonta egyszer, meghízott,lefogyni nem akar, egyre kevésbé ad magára. Mindennek tetejébe eluralkodott rajta ez az ezo őrület, behülyült. Soroljam még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!