Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna ha nem veletek egykorú a fiútok?
Figyelt kérdés
2017. márc. 10. 22:41
1/8 anonim válasza:
Miért kéne hogy zavarjon ?
Az értelmesebb nők nem ez alapján választanak hapsit. De az tény, hogy van aki a +5, +10 korosztállyal érzi magát egy "szinten" értelmileg...
2/8 anonim válasza:
Leginkább az zavarna, - ha egyáltalán zavarna valami - ha velem egykorú.
Fiatalon azért, mert a fiúk később érnek, idősebben azért, mert ha nincs szerencsém, akkor öregebbnek látszom nála.
De erre csak azért válaszoltam, mert kérdeztél, igazából nem foglalkozom a korral.
3/8 anonim válasza:
Szerelemben ilyen nincs, tehát nem.Logika.
4/8 anonim válasza:
nem zavar, pont az idősebbeket tartom vonzónak
a huszonévesek idétlen hülyegyerekek
5/8 anonim válasza:
4es gondolom huszonèves lány vagy szerintem az aki nem képes meglátni a másikban hogy az is érett az gyakran érettlenebb
6/8 anonim válasza:
És az érettsèget mint full semleges jelző használtam
7/8 anonim válasza:
Mármint bizonyos oldalról mert lehet te egyik oldalról érettebb vagy és inkább arra figyelsz de attól még amire nincs erőd vagy félsz nézni mert lehet nagyon megkellett ott felelni pl ott még te vagy fiatalabb
8/8 anonim válasza:
Köztünk csak 2 év van.Ő a fiatalabb,de szeretem.Lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!