Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak itt olyan 40-50-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan 40-50-es férfiak akiknek 15-20 évvel fiatalabb barátnőjük van? Hogyan és hol tudtátok felszedni őket? Mi kell ehhez? Jobb nektek így mint veletek egykorú nőkkel élni?

Figyelt kérdés
Kerek perec leírom, válás szélén állok, ha megtörtént az eset nekem is fiatalabb nő kéne. Látom hogy sokaknak sikerül. Mit tesztek az ügy érdekében? Jobban néztek ki mint az átlag, anyagilag álltok jobban, vagy hogyan találtok fiatal nőket? Adjatok tippeket az lenne a lényeg. Magamról annyit hogy 46 éves vagyok, nem kopaszodom és futok/úszok, nettó 600-at keresek, van lakásom és kocsim, 2 gyerekem de ők az exnejjel élnek majd. Ezekkel a paraméterekkel lehet fiatal nőhöz jutni?
2021. okt. 26. 17:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
34%
Gyári melós vagyok, szinten 46 éves és van egy 26 éves, amolyan barátság extrakkal csajom, akivel munkahelyen jöttem össze. Lehetne több is, de egyenlőre biztos nem akarok. Nem keresek 600-at, csak 400 körül, de van kocsim házam, és vastag farkam, amitől pedig megfelelő önbizalmam. 😉😊
2021. okt. 26. 19:00
 22/77 anonim ***** válasza:
93%

[link]

Tessék, míg te raköltesz havi 100at, lesz aki ingyen megkapja:)

2021. okt. 26. 19:03
 23/77 A kérdező kommentje:
Nem húszéves kislány kell hanem 28-30. Persze ha annyira fiatal se baj.
2021. okt. 26. 19:09
 24/77 anonim ***** válasza:
100%
Én 39 vagyok, szórakozni es szexre sorban állnak nalam az izmos, jóképű 20-30-as pasik, akikkel napi háromszor is lehet csinálni. Egy okot mondj, hogy miért téged kellene választani nekem vagy egy fiatalabb nőnek.Mit tudsz nyújtani?
2021. okt. 26. 19:12
 25/77 A kérdező kommentje:
#24 neked nem akarok nyújtani semmit mert öreg vagy. Nem kell exnejem kettő.
2021. okt. 26. 19:14
 26/77 anonim ***** válasza:
100%
#23 Az egy dolog hogy neked kell, de ha nem nyújtasz valami pluszt, és itt most nem a pénzen van a hangsúly, akkor csak a nyáladat csorgathatod utánuk.
2021. okt. 26. 19:14
 27/77 A kérdező kommentje:
Továbbra is férfiak véleményét várom, nem kiöregedett sértett nőkét. Bocs.
2021. okt. 26. 19:16
 28/77 anonim ***** válasza:
79%

Ha magas a fizud, magas lesz a gyerektartás is, ezzel azért kalkulálj.

Minimum minden 2. hétvége és a szünetek fele a tiéd: tehát amikor egy független nő ráérne, akkor te a fele időben a gyerekeiddel leszel.

Ha összeköltöztök, akkor a nőnek el kell tudni fogadni a gyerekeidet.

Egy 28-30 éves szingli nő már szinte biztosan férjet, gyermekei apját keresi, nem szórakozgatni akar, hanem mielőbb házasodni és szülni.

Ezeket mind érdemes figyelembe venned.

2021. okt. 26. 19:20
 29/77 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatom szerint annak volt 25 eves csaja 40 evesen, aki alapbol minden not imadott es megdugott volna, a korabelit is. Nagyon erzodik ha valaki gorcsosen akar vm fiatal pipit, teljesen màshogy viselkedik. Nem mint vm karizmatikus nocsabasz hanem mint vm korabeli noktől sérült kapuzárásos nyomi aki nagyon kapar...
2021. okt. 26. 19:20
 30/77 anonim ***** válasza:
100%

"kiöregedett sértett nőkét" :D

Ha a saját korosztályod öregnek tartod, akkor miért gondolod, hogy te nem vagy az a fiatalabb korosztály számára?! :D

Szíved joga olyan nőt választani, amilyet akarsz, csak egy gond van... nekem "kiöregedett nőként" volt nálam jóval fiatalabb férfival tartós kapcsolatom, mikor olyan életszakaszban voltam, és nem kellett erőlködnöm, hanem jött magától...

Te meg a 600-as fizuddal, lakásoddal és az autóddal is a gyakori népétől kérsz tanácsot... ;)

2021. okt. 26. 19:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!