Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan 40-50-es férfiak akiknek 15-20 évvel fiatalabb barátnőjük van? Hogyan és hol tudtátok felszedni őket? Mi kell ehhez? Jobb nektek így mint veletek egykorú nőkkel élni?
Figyelt kérdés
Kerek perec leírom, válás szélén állok, ha megtörtént az eset nekem is fiatalabb nő kéne. Látom hogy sokaknak sikerül. Mit tesztek az ügy érdekében? Jobban néztek ki mint az átlag, anyagilag álltok jobban, vagy hogyan találtok fiatal nőket? Adjatok tippeket az lenne a lényeg. Magamról annyit hogy 46 éves vagyok, nem kopaszodom és futok/úszok, nettó 600-at keresek, van lakásom és kocsim, 2 gyerekem de ők az exnejjel élnek majd. Ezekkel a paraméterekkel lehet fiatal nőhöz jutni?2021. okt. 26. 17:51
11/77 anonim válasza:
De minek neked olyan korú nő, aki a lànyod lehetne?
Nemsokàra ùgyis csalni fog egy olyan fickòval, aki feleannyi idős lesz mint te.
12/77 anonim válasza:
Konditermes pasi, egy fontos reszlezet kihagytal. Mennyibe merul atlagban havonta a csaj ettermekkel, ajandekokkal, wellnessel, mert azert 600 ezer gyerektartassal, hitellel, rezsivel, gyereknek onerore es tandijra gyujtessel, sajat jo eletszonvonal, jo ruhak fenntartasa, baratok meghivasa...ez erosen lecsappan.
13/77 anonim válasza:
Őszinten mondd meg, egy ilyen nő miért nem kéne neked
14/77 anonim válasza:
Ja bizony. A 600 az rohadtul kevés. Így csak gyári munkás Rozikát szedhetsz össze.
15/77 A kérdező kommentje:
#13 mert öreg. Egy darabig nem akarok komolyat, leginkább szórakozni és jól érezni magam.
Hitelem nincs, kiadott ingatlanom igen, az hozzádob a 600-hoz. Benzinre sem kell fizetnem.
2021. okt. 26. 18:47
16/77 anonim válasza:
46 évesen, két gyerekkel, örülhetsz ha talàlsz egy épkézlàb középkorú nőt, a fiatalok nem a te habtestedre vàgynak.
17/77 A kérdező kommentje:
#16 gondolom te egy ilyen elvált középkorú nő vagy. Kösz, de meg vagyok elégedve a testemmel, mint írtam futok és úszok. De ha kondi kell egy fiatal nőt összeszedni akkor konditerembe fogok járni.
2021. okt. 26. 18:56
18/77 anonim válasza:
Megláttam egy boltban, a kirakatüvegen keresztül, az utcáról. Bementem, és megszólítottam.
19/77 anonim válasza:
Valami ilyesmi 20 éves csajra vágysz mint a cikket illusztralo kepen?
Remelem a csajot korulvevo háttér sem kerüli el a figyelmed
20/77 anonim válasza:
szerinted nincs korodbeli, aki jól néz ki, és ugyanerre vágyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!