Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak itt olyan 40-50-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan 40-50-es férfiak akiknek 15-20 évvel fiatalabb barátnőjük van? Hogyan és hol tudtátok felszedni őket? Mi kell ehhez? Jobb nektek így mint veletek egykorú nőkkel élni?

Figyelt kérdés
Kerek perec leírom, válás szélén állok, ha megtörtént az eset nekem is fiatalabb nő kéne. Látom hogy sokaknak sikerül. Mit tesztek az ügy érdekében? Jobban néztek ki mint az átlag, anyagilag álltok jobban, vagy hogyan találtok fiatal nőket? Adjatok tippeket az lenne a lényeg. Magamról annyit hogy 46 éves vagyok, nem kopaszodom és futok/úszok, nettó 600-at keresek, van lakásom és kocsim, 2 gyerekem de ők az exnejjel élnek majd. Ezekkel a paraméterekkel lehet fiatal nőhöz jutni?
2021. okt. 26. 17:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 A kérdező kommentje:
#39 végül is itt mindenki olyan kamut ír, amilyet akar. Ha nem sértettelek meg, miért akadtál ki drága?
2021. okt. 26. 19:55
 42/77 anonim ***** válasza:
88%
Haver, ha tudnál ilyen csajt szerezni, nem itt kérdezősködnél.
2021. okt. 26. 19:56
 43/77 anonim ***** válasza:
76%
41 Nem akadtam ki 🙍😂 Ellenben neked nagyon nem tetszik hogy senki szerint nem lesz fiatal bomba csajod a leírt paramétereiddel 😀
2021. okt. 26. 19:58
 44/77 A kérdező kommentje:
#42 most válok, 20 éve nem csajoztam már. Láttam itt hasonló kérdéseket, gondoltam feljövök hátha valakinek van valami ötlete, tapasztalata hol lehet könnyen csajozni.
2021. okt. 26. 20:00
 45/77 anonim ***** válasza:
100%
42 ott a pont 😀
2021. okt. 26. 20:01
 46/77 anonim ***** válasza:
77%
28 vagyok, de a legtöbb 50 körüli akkor sem kellene, ha milliárdos lenne. Kaphatok fittebbet. Egyrészt nem vonzóak, másrészt az olyan majom alapvetően taszító, aki úgy akar nőt fogni, hogy teszi az agyát. Aztán ne aggódjatok, a többségére rárohad a hitel, térdig lógnak a tökei, méterekről bűzlik a sorvadó ínye, a gyerekeiket meg elhanyagolják. A legtöbb frissen vált 50 körüli így néz ki. Kinek kell ez? Sokkal vonzóbb egy cuki, intelligens 30-as, 180 ezres keresettel is. :)
2021. okt. 26. 20:09
 47/77 anonim ***** válasza:
100%
Elárulom neked, ha az elmult 20 evben nem probalkoztak be nalad mindenfele koru nők, 20 évesek is, akkor nem vagy jó pasi. Az ilyen meno szexi vezerigazgatoknak csajozni sem kell, lepten nyomon irogatnak nekik a nők. Tudom mit beszélek, saját szememmel láttam amikor egy német multinal dolgoztam. A vezerigazgató kilincsén is csüngtek a nők, havi szinten küldözgettek neki üzeneteket. Másik orvos barátomnál ugyanez, pedig nős volt, de bejelölgették a nők a facebookon és randikra hívták. Szóval ha eddig 20 év alatt ez veled magától nem történt meg, akkor sajnos most hogy szingli vagy, akkor se fog történni semmi.
2021. okt. 26. 20:13
 48/77 anonim ***** válasza:
100%
Épp most megy a tv2ön a ninja warrior, két veled egykorú sportos pasi volt versenyben. Még így is hogy izmosak, látszik rajtuk a kor.nagyon is.
2021. okt. 26. 20:16
 49/77 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, köszöntelek a való világban! :D
2021. okt. 26. 20:21
 50/77 anonim ***** válasza:
17%

Kérdező ne add fel! Azt veszem észre, hogy itt mindenkinek savanyú a szőlő, vagy féltékenyek. Én pont 20as éveim végén járok, a barátom meg 46 éves és együtt vagyunk jó pár éve boldogan. Nem számít a korkülönbség és nem is érezzük. Ő is elvált anno. Jól tartja magát nagyon. Jól élünk, de abszolút nem az anyagiak számítanak.

Fura, h itt mindenki leszólja ezt a korosztályt, hogy öreg, meg fúj. Számomra elég primitív és egyoldalúak ezek a kommentek.

Sok veled egykorúnak van fiatal barátnője, mi sokkal tapasztaltabbnak és kiegyensúlyozottabbnak látjuk a korosztályodat. A velem egyidősek éretlenek. Nincs ebben szégyellni való, ha két ember nagy korkülönbséggel talál egymásra, hát ilyen az élet. :)

2021. okt. 26. 20:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!