Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak itt olyan 40-50-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan 40-50-es férfiak akiknek 15-20 évvel fiatalabb barátnőjük van? Hogyan és hol tudtátok felszedni őket? Mi kell ehhez? Jobb nektek így mint veletek egykorú nőkkel élni?

Figyelt kérdés
Kerek perec leírom, válás szélén állok, ha megtörtént az eset nekem is fiatalabb nő kéne. Látom hogy sokaknak sikerül. Mit tesztek az ügy érdekében? Jobban néztek ki mint az átlag, anyagilag álltok jobban, vagy hogyan találtok fiatal nőket? Adjatok tippeket az lenne a lényeg. Magamról annyit hogy 46 éves vagyok, nem kopaszodom és futok/úszok, nettó 600-at keresek, van lakásom és kocsim, 2 gyerekem de ők az exnejjel élnek majd. Ezekkel a paraméterekkel lehet fiatal nőhöz jutni?
2021. okt. 26. 17:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
97%

29 vagyok kérdező, és nem kellenél.

Baromira unszimpatikus, hogy azt gondolod, a pénzed miatt hatalmad lenne felettem, vagy megvehetnél kilóra.

Van két diplomám, két nyelvvizsgám, dolgozom, keresek.

Nem szorulnék az ajándékaidra, és nem akarnék egy ilyen idős embert.

A barátom 30 éves, pont jó.

2021. okt. 26. 19:31
 32/77 anonim ***** válasza:
95%
Ha csak szorakozni akarsz es nem idot, energiat, penzt tenni a kapcsolatba, neked is kell vastag farok, jo szexualis teljesitmeny, jo szoveg es kulso. Hany centis a farkad?
2021. okt. 26. 19:31
 33/77 anonim ***** válasza:
35%
31 nem téged akar
2021. okt. 26. 19:35
 34/77 A kérdező kommentje:
#31 - elég sok olyan csaj van aki megvehető kilóra. Minek veszed magadra? Amúgy is kapcsolatban vagy, nem rád vonatkozik a kiírásom.
2021. okt. 26. 19:38
 35/77 anonim ***** válasza:
100%

Voltam mindkét oldalon. Húszévesen lett 36 éves pasim, több mint másfél évtized, egy gyerek lett belőle. Letiplizésem után főleg fiatalabbak jöttek össze (nem azért mert visszautasítottam volna a velem egykorúakat vagy kicsit idősebbeket. Sokkal idősebb viszont, mint az exem nem jöhetett volna szóba se, mint új kapcsolat.)

11 évvel fiatalabb párommal élek pár éve.

Nekem te, kérdező, semmilyen koromban, illetve semmilyen korodban nem kellenél.

Ja és ami még lényeges, ez nem Magyarország. Az exem se magyar volt, a jelenlegi se, nem otthon élek már rég, azért voltak harmincas meg korai negyvenes pasijaim a válás után. Otthon csak huszonévesek lettek volna, ahogy kinéznek a pasik, abból a felhozatalból max tényleg a fiatalok érnek valamit. Harminc felett a magyar pasik nagy része dagadt, kopaszodó, bácsis külsejű.

2021. okt. 26. 19:41
 36/77 A kérdező kommentje:

#35 gondolom te is valami sértett öreglány vagy, aki itt önti ki a dühét. Amúgy a korod alapján nem téged kereslek, szóval felesleges volt ide írnod.

BTW úgy látom itt minden negyvenes nőnek legalább 10 évvel fiatalabb adonisz csődöre van.

2021. okt. 26. 19:45
 37/77 anonim ***** válasza:
87%

" elég sok olyan csaj van aki megvehető kilóra."

Kevesebb, mint hinnéd, és ahhoz a 600 ezer nagyon kevés.

Nekem tuti nem kellenél, nem vonz apám korosztálya.

2021. okt. 26. 19:45
 38/77 anonim ***** válasza:
96%

"BTW úgy látom itt minden negyvenes nőnek legalább 10 évvel fiatalabb adonisz csődöre van."

Ami pont annyira hihető, mint az egész napot átanálozó Rozi.

2021. okt. 26. 19:48
 39/77 anonim ***** válasza:
84%

#36 LOL

Biztos sértett öreglány vagyok a fiatalabb pasimmal 😂 Mert nem kéne ez a 46 éves, 600-at kereső de abból gyt-t fizető kopaszodó, elszállt apuka 😂

Édes drága, húzd le magad a klotyón a pökhendi nőgyalázó stílusoddal a nagy semmire, meg a 600 ezreddel, aminél még a gyerektartásom is sokkal több 😉

De abban egyetértünk hogy nem engem keresel. Neked valami nagyon ostoba és csóró csaj dukál.

2021. okt. 26. 19:51
 40/77 anonim ***** válasza:
74%
#38: meg mint az a sok középkorú pasi a 20 éves nőjével. Álmukban.
2021. okt. 26. 19:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!