Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak itt olyan 40-50-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan 40-50-es férfiak akiknek 15-20 évvel fiatalabb barátnőjük van? Hogyan és hol tudtátok felszedni őket? Mi kell ehhez? Jobb nektek így mint veletek egykorú nőkkel élni?

Figyelt kérdés
Kerek perec leírom, válás szélén állok, ha megtörtént az eset nekem is fiatalabb nő kéne. Látom hogy sokaknak sikerül. Mit tesztek az ügy érdekében? Jobban néztek ki mint az átlag, anyagilag álltok jobban, vagy hogyan találtok fiatal nőket? Adjatok tippeket az lenne a lényeg. Magamról annyit hogy 46 éves vagyok, nem kopaszodom és futok/úszok, nettó 600-at keresek, van lakásom és kocsim, 2 gyerekem de ők az exnejjel élnek majd. Ezekkel a paraméterekkel lehet fiatal nőhöz jutni?
2021. okt. 26. 17:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
100%
Megértem a válásod okát. Elmentetek egymás mellett, ennyi. Nem kell tovább erőltetni.
2021. okt. 26. 21:59
 62/77 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem ne hallgass itt a rosszmájúak megjegyzésére. Sok a féltékeny, frusztrált ember, de hát ez az ő boldogtalanságuk. :S Legyél nyitott, járj szórakozni, ismerkedj, cselekedj úgy, ami jó neked.
2021. okt. 26. 22:02
 63/77 anonim ***** válasza:
0%
A párom 40, én 25 vagyok. Munkahelyemen ismertem meg (nem egy helyen dolgozunk). Engem a személyisége, pozitiv kisugarzasa, es a mosolya fogott meg..
2021. okt. 26. 22:22
 64/77 anonim ***** válasza:
23%
Ehhez vagy jól kell kinézni, vagy sok pénz kell. Egy àtlagos 46 éves öregember a kutyànak nem kell màr.
2021. okt. 27. 00:15
 65/77 anonim ***** válasza:
43%

Nekem is ilyen felállásban működik a párkapcsolatom, és az előző is 15 év korkülönbséggel a férfi javára. Van sok nő, akik az idősebb férfiakra buknak, érthető okokból. Elvileg a férfiak a 40-es éveikben vannak a csúcson, szóval ha igényes vagy a külsődre (izmosabb, sármos, stílusos, rendezett), és emellett még sikeres/harmonikus életet élsz, akkor nem hiszem, hogy komoly gondod lesz a csajozással, főleg ha nem akarsz komolyabbat.

Ui: Azért remélem, hogy a gyerekeid azért fontosak számodra, mert a leírásodból ez annyira nem jött le.

2021. okt. 27. 00:36
 66/77 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
2021. okt. 27. 07:50
 67/77 anonim ***** válasza:
65%
Én az idősebb férfiakat szeretem, de te biztosan kiesnél a rostán a bunkó modorod miatt. 26/n
2021. okt. 27. 17:51
 68/77 anonim ***** válasza:
73%

Nem akarlak elkeseríteni, de ismerősi körömben (ill. én is) van pár 32-34 éves férfi, havi 800k-2M, saját ház/lakás, kocsi, ketten kifejezetten kigyúrtak, mindenki diplomás, senki sem gnóm fejű, 0 gyerek, 0 válás és így sem sétagalopp a dolog...

Sőt, inkább hívnám szerencsejátéknak, amennyiben már minimális elvárásod van. Ha huszonéves kora ellenére röfifejű, Kasszás Erzsi kell, akkor azt még találhatsz.

Ha már egy normálisan kinéző, de belül full proli, tetkós fodrász/műkörmöst célzol, ott már teperni kell.

Ha pedig 25-30 közötti, szép, értelmes, művelt csajt keresel, akkor egyrészt szinglit nem nagyon fogsz találni, másrészt arra naponta 200-an rárepülnek és ebből 80 hapsi tőled jobb paraméterekkel rendelkezik... Én azt mondom, hogy k.rvára gondold át még egyszer!

Jól írták a Tindert, próbáld ki, de MINIMUM 2 hónapig! Az első pár héten még oké, működik az illúzió (pl. nekem is jött a 99+ kedvelés), folyamatos chatek, randiszervezések stb. Aztán lemennek a randik, kiderül, hogy a valóságban nincs kémia és hasonlók. Majd a 4. héttől indul a kálvária, amikor már csak napi 5-10 profil bukkan fel (ezek többsége ráadásul korábban már balra tolt, ismétlődő), ahol kb. 1 jön szóba, de az nem matchel veled. És ez megy hónapokig, évekig vagy amíg le nem törlöd...

2021. nov. 1. 18:42
 69/77 anonim ***** válasza:
63%
A "paraméterekből" kihagytad, hogy a szexet is szeretni és bírni kell.. Napi többször.. Nem félig álló dákóval, levegőt fújva .. :)
2021. nov. 2. 06:36
 70/77 anonim ***** válasza:
80%

Nekem mindig huszonéves nők voltak. Nem a csajom, nőim: szerelmem.

57 évesen is.

Kettő csak egy évig tartott, a többi ötnél tovább.

Nem kerestem nem erőlködtem, nem járok gyúrni és gazdag meg főleg nem vagyok.

Sok időt töltök fiatalokkal, ezért a korosztályom 40 felett már komolytalannak tart, én őket még meszes agyunak.

Jelzem egy 40-50 éves nő sokkal anyagiasabb, mint egy 25 éves.

2021. nov. 2. 15:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!