Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A blackpilleseknek igazuk van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A blackpilleseknek igazuk van amikor azt állítják, hogy mivel a nők nem találják vonzónak őket ezért nincs is értelme az életüknek?

Figyelt kérdés

Tehát az élet fő értelme a másik nemmel ápolt jó és sikeres viszony és minden más arra épül és ha a nők nem vonzódnak hozzád akkor nem lesz az életedben egy társ, szeretet, szerelem, intimitás, család, gyerek és az összes velejáró.

De most komolyan, hogyan is lehetne elképzelni egy életet társ, szeretet, szerelem, intimitás, család, gyerek és az összes velejáró nélkül?

Van értelme így élni?

2021. okt. 17. 10:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 anonim ***** válasza:
3%

"önbizalom hiányosak"

Onbizalomhianyosak. Ha luzerezel, figyelj az ilyen reszletekre oda, mert hiteltelenne valsz :)

37F incel

2021. okt. 18. 14:53
 82/89 anonim ***** válasza:
92%

A húgom megőrülne a barátom mellett, mert nem szereti az örökmozgó művészlelkeket, én pedig az ő barátja mellett őrülnék meg, mert nem szeretem a realista, nyugodt férfiakat. Ez csak egy példa, de felteszem megérted, hogy az ízlés nagyon széles skálán mozog. Az is előfordulhat persze, hogy te/ti még így se kellettek senkinek, ekkor viszont már a probléma veletek van.

"Mar annak is baromira orulnenk, ha korrekt, emberi modon utasitanatok el"

Nem vagyok fent társkeresőkön, de interneten írtak már nem ismerkedős platformon ismerkedési szándékkal, a válaszom mindig ugyanaz volt: "Szia! Ne haragudj, de nem ismerkedek.", vagyis most már "Szia! Van párom." Az előbbi esetében a többség viszont nem fogadta el, hanem kérdőre vont, felháborodott, szidott vagy könyörgött. Na most, ha normálisan nemet mondok, akkor miért nem lehet normálisan elfogadni?

2021. okt. 18. 14:55
 83/89 A kérdező kommentje:

79

Amit még észrevettem, hogy a túl bonyolult gondolkodástól, sokat analizáló hajlamtól is menekülnek. És ezt egy átlagos hapsi fényképével teszteltem le valamelyik online randi oldalon.

Nem tudom miért lehet ez, de a nőknek kell a spontaneitás, nem szeretnek a dolgok mögé nézni, megérteni azokat. Érzelmi impulzusok kellenek, gyors döntések. Mondhatni adrenalinhajhászok. Jobban szomjúzzák a izgalmakat mint a férfiak és egy Chad ezért is vonzón a szemükben véleményem szerint, mivel jól néz ki, spontán és nem agyal sokat. A nők szemében a tápláléklánc tetején vannak.

2021. okt. 18. 14:56
 84/89 anonim ***** válasza:
33%
#81. Figyu tesó, nem tüntetsz fel minket túl jó színben az a nagy helyzet :D
2021. okt. 18. 14:56
 85/89 A kérdező kommentje:

84

Kinek kellene megfelelni? Milyen céljaid vannak? Nem minden mindegy amúgy is?

2021. okt. 18. 14:58
 86/89 anonim ***** válasza:
92%

“ Nem kellene eloszlóbbnak lennie a preferenciáknak? Mert ez így csupán szexuális szelekció, darwinizmus.”

Pontosan. És mi ezzel a gond? Ez a természet rendje. Csak az arra alkalmas egyedek szaporodnak. Azok, akik sikeresen alkalmazkodnak a környezet változásához. Mind fizikai környezet, mind szociális környezet. A környezet nem fog az egyezhet alkalmazkodni, ezt jobb ha elfogadjátok.

2021. okt. 18. 15:00
 87/89 anonim ***** válasza:

Amúgy reggel tettem fel egy kérdést, és vannak remek meglátások hogy mi okozza az incelséget:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2021. okt. 18. 15:01
 88/89 anonim ***** válasza:
36%

#84. Senkinek, de hülyeséggel égetni sem sok értelme van. Amúgy nem neked írtam hanem az ékezetek nélkül író külföldinek aki szerint azért nincs joga lúzerozni valakinek mert egy összetett szót szarul írt le.

Megértem a fájdalmad, szar így élni, ez van.

2021. okt. 18. 15:02
 89/89 anonim ***** válasza:
5%

"Szia! Ne haragudj, de nem ismerkedek"

Szerintem ez tok korrekt. De en nem errol a kontextusrol beszelek.

"Na most, ha normálisan nemet mondok, akkor miért nem lehet normálisan elfogadni?"

En elfogadnam, bar en sosem kezdemenyeztem ad-hoc senkinel, mert ugyis a fenti valaszt kaptam volna :)

En arrol a felallasrol beszelek, amikor a no kezdemenyezi a beszelgetest, aztan kiderul, hogy tok jol elvagyunk, es idokozben megtetszik a belsoje, aztan friendzone-ol, meg egotuningnak hasznal.

37F incel

2021. okt. 18. 17:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!