Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A blackpilleseknek igazuk van amikor azt állítják, hogy mivel a nők nem találják vonzónak őket ezért nincs is értelme az életüknek?
Tehát az élet fő értelme a másik nemmel ápolt jó és sikeres viszony és minden más arra épül és ha a nők nem vonzódnak hozzád akkor nem lesz az életedben egy társ, szeretet, szerelem, intimitás, család, gyerek és az összes velejáró.
De most komolyan, hogyan is lehetne elképzelni egy életet társ, szeretet, szerelem, intimitás, család, gyerek és az összes velejáró nélkül?
Van értelme így élni?
Olyan eletteruletekbe kell fektetni az energiat, ahol megterulnek, es akkor lesz ertelme az eletednek.
37F incel
23
Igen és csinálom is. Edzem, táplálékkiegészítőt szedek és szépen növekszek erőben. Ez szép sikerélmény.
Tanultam, lett állásom és pénzem és igazából anyagilag már úgy állok, hogy megállapodhatnék, családot alapíthatnék de akár vállalkozást is indíthatnék azzal a tőkével.
Csak tudom, hogy nincs értelme, mert úgysem fog szeretni egy nő sem magamért, ha nincs egy bizonyos állkapocs forma meg mélyen ülő szemek akkor bármit tehetsz igazi szeretetet nem fogsz kapni. Míg ha ilyen vagy akkor sokmindent megbocsátanak neked a nők és úgy általánosságban a társadalom.
Amúgy az mindig érdekelt, hogy honnan veszitek ezt az állkapocs forma és mélyen ülő szemek dolgot..Mert én sok embert ismerek, akik nem rendelkeznek ezen paraméterekkel mégis boldog párkapcsolatban/házasságban élnek. De gyakorlatilag az életben nem láttam még olyan embert, aki mindkettő tulajdonsággal rendelkezik.
De ha nektek más tapasztalatotok van, azt is szívesen elolvasom! :)
25
Gondolom lány vagy.
Itt a lényeg azon van, hogy a bizonyos állkapocs formájú és mélyen ülő szemű srácoknak hatványozottan több lehetőségeik vannak úgy a pártalálásban, mint a szexkapcsolatokban.
Azt nem írtam, hogy más kinézetű férfiak nem találnak nőt, de az esélyek csökkennek minél jobban elütsz a mélyen ülő szemektől és az tipikus felkapott állkapocs formától. Ha csak egyik van meg a kettő közül az sem rossz, de ha egyik sincs akkor már hát komoly kihívás lesz barátnőt találni, szexkapcsolatra meg semmi esélyed, nulla.
A legjobb ha téglafejed van, mélyen ülő szemekkel mert akkor minden könnyebb, még ha nem is vagy túl okos, művel, vicces.
27
Igen, első lépésben, amíg kiélnénk magunk, mint Jóképű Jocó. Aztán talán megállapodnánk, mint más téglafejű egy időre, lehet szakítanánk és keresnénk más partnert. Vagy lehet a jelenlegi partner mellett tartanánk még 2-3-at. Pont mint Jóképű Joci. Ha neki szabad nekünk is.
Nehogy nekünk kelljen az erkölcs magaslatán állnunk csak mert nincs téglafejünk!
28
Küldjek képet? :D
Ígéred, hogy kitartasz a véleményed mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!