Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A blackpilleseknek igazuk van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A blackpilleseknek igazuk van amikor azt állítják, hogy mivel a nők nem találják vonzónak őket ezért nincs is értelme az életüknek?

Figyelt kérdés

Tehát az élet fő értelme a másik nemmel ápolt jó és sikeres viszony és minden más arra épül és ha a nők nem vonzódnak hozzád akkor nem lesz az életedben egy társ, szeretet, szerelem, intimitás, család, gyerek és az összes velejáró.

De most komolyan, hogyan is lehetne elképzelni egy életet társ, szeretet, szerelem, intimitás, család, gyerek és az összes velejáró nélkül?

Van értelme így élni?

2021. okt. 17. 10:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 anonim ***** válasza:
94%
És ti vagytok a kedvesrendes aranyszívű jófiúk, a jóképűek meg maguk a sátán. :)
2021. okt. 17. 19:17
 32/89 anonim ***** válasza:
92%
Csatlakozom a #29-eshez. Inkább kipróbálnám egy lánnyal (végül is egy felcsatolhatós mindig opció marad), minthogy ilyen eszement férfiakhoz akárcsak hozzáérjek. Jöttök itt a különböző zagyva elméleteitekkel, de nem veszitek észre, hogy a probléma veletek van. Ti gyűlölködtök, hibáztattok és irigykedtek, ahelyett, hogy tennétek magatokért akármit.
2021. okt. 17. 19:18
 33/89 anonim ***** válasza:
91%

Küldjél csak, érdekel.

2021. okt. 17. 19:18
 34/89 anonim ***** válasza:
92%
#34 majd küld valami férfimodell honlapról lopott képet 😂
2021. okt. 17. 19:26
 35/89 A kérdező kommentje:

33

Mit tesz magáért a Chad?

Ezt kifejtenéd?

2021. okt. 17. 19:30
 36/89 anonim ***** válasza:
92%
#36 valószínűleg ugyanazt, mint mi, a jó nők. Karbantartjuk magunkat. Igyekszünk megőrizni azt ami megadatott, dolgozni azon amin kell, legyen szó a külcsínről vagy a belbecsről. Tudjuk mennyit érünk, és nem állunk le sz.r alakokkal. Pl veled.
2021. okt. 17. 19:36
 37/89 anonim ***** válasza:
89%

Nem a többi sikeres férfit hibáztatja és nem a nőket szidja az elvárásaik miatt, hanem értékes embert farag magából. Amíg az első kettő lépés nincs meg, addig nem kell gondolkoznod a folytatáson.

2021. okt. 17. 19:37
 38/89 anonim ***** válasza:
⚪💊
2021. okt. 17. 19:38
 39/89 anonim ***** válasza:
94%

36

Ki a chad? Mert nekem nincs vadászszemem és chad állkapcsom, de ezek ellenére mindig megpillantottak a csajok, volt hogy kezdeményeztek is, csak mivel gyenge kommunikációs készségekkel rendelkeztem és önbizalom hiányos voltam, ezért nem tudtam sok mindent kezdeni ezzel amíg szingli voltam. 23 évesen lett először kapcsolatom. Akkor én melyik kategóriába tartozom? Chad vagy ex incel?

2021. okt. 17. 19:39
 40/89 anonim ***** válasza:
25%
40. normi
2021. okt. 17. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!