Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A blackpilleseknek igazuk van amikor azt állítják, hogy mivel a nők nem találják vonzónak őket ezért nincs is értelme az életüknek?
Tehát az élet fő értelme a másik nemmel ápolt jó és sikeres viszony és minden más arra épül és ha a nők nem vonzódnak hozzád akkor nem lesz az életedben egy társ, szeretet, szerelem, intimitás, család, gyerek és az összes velejáró.
De most komolyan, hogyan is lehetne elképzelni egy életet társ, szeretet, szerelem, intimitás, család, gyerek és az összes velejáró nélkül?
Van értelme így élni?
"nőgyülölet még nem ok a sikertelenségre"
De, az. Nagyon is az. Az a te hibád, ha elhiszed a PUA idióták hazugságait és megjátszott történeteit.
#74. "Igen, ez biztos majd így lesz"
Nagyon helyes, épp ideje volt már.
73
“Tehát ha jól értem, most azt várjátok, hogy nők tömegei maguktól kezdjék el az inceleket ostromolni, miközben ők továbbra is gyűlölik őket, és nem nézik őket többre, mint sima tárgyak“
Én ebben látom az egyedüli gyógymódot, hiszen ez okozza a incelséget. Ha meg akarod szüntetni akkor kezeld a kiváltó okot! És ne csupán a tüneteket!
Nem valószínű, hogy ez be fog következni, ezért az incelség is létezni fog. A tüneti kezelések semmit nem érnek, csupán egy cope az egész, tehát egy helyzettel való megbirkózási stratégia és nem orvoslása a problémának.
75
A gond nem ez. Hanem az, hogy tiszta véletlenül minden lánynak ugyanazok a hapsik szimpatikusok?? Nem kellene eloszlóbbnak lennie a preferenciáknak? Mert ez így csupán szexuális szelekció, darwinizmus.
"Tehát ha jól értem, most azt várjátok, hogy nők tömegei maguktól kezdjék el az inceleket ostromolni"
Mar annak is baromira orulnenk, ha korrekt, emberi modon utasitanatok el, nem hulyitenetek friendzone-nal, meg "ugyis talaltok majd egy lanyt" sztorival. Hiszen ez a korrekt hozzaallas adja meg a moralis tartasat az embernek.
37F incel
"Hanem az, hogy tiszta véletlenül minden lánynak ugyanazok a hapsik szimpatikusok??"
Igen, a nok izlese uniformizalt. Errol ok nem tehetnek, arrol viszont igen, hogy nem vallaljak fel, es ezzel hulyere veszik a ferfiakat, akik probalkoznanak naluk.
37F incel
Szerintem ez okozza az incelséget. Úgy vettem észre, hogy fiatalabb korukban is visszahúzódóak voltak, önbizalom hiányosak, tehát igazi lúzer típusok.
Emiatt nem is mernek a női nemnél kezdeményezni, ha meg is teszik, a szerencsétlenségük miatt többnyire elutasítják őket.
És ez a lúzerség végigkíséri őket az egész életükön át, más társaságuk se nagyon van, max egy-két hasonló cipőben járó ismerős, nem járnak el közösségbe, bulikba, programokra, kimaradnak az életből és minél inkább kimaradnak ebből, annál kevesebb esélyük van az incelségből kitörni és a lúzerséget levetkőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!