Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A blackpilleseknek igazuk van amikor azt állítják, hogy mivel a nők nem találják vonzónak őket ezért nincs is értelme az életüknek?
Tehát az élet fő értelme a másik nemmel ápolt jó és sikeres viszony és minden más arra épül és ha a nők nem vonzódnak hozzád akkor nem lesz az életedben egy társ, szeretet, szerelem, intimitás, család, gyerek és az összes velejáró.
De most komolyan, hogyan is lehetne elképzelni egy életet társ, szeretet, szerelem, intimitás, család, gyerek és az összes velejáró nélkül?
Van értelme így élni?
Várom a képedet, kérdező.
Amúgy az a vicces, hogy az incelek komolyan azt hiszik magukról, hogy jó emberek, pedig az egyik legerkölcstelenebb, legtiszteletlenebb és legutálatosabb közösség. Frusztrált görcs az összes.
"legerkölcstelenebb, legtiszteletlenebb és legutálatosabb közösség"
Na ez speciel érdekelne. Kifejtenéd hogy melyik ez a "közösség"? Mert maga a szó csak annyit jelent hogy akarata ellenére szűz.
Hát figyelj, akkor élvezz nagyot ma este 🤷♀️
A párom 168 cm magas, nincs lapát álla és fogalmam sincs mi az a vadász szem, de előttem is voltak női és az elmúlt 7 évben mióta velem van is érdeklődtek utána. Pedig egy gyenge testfelépítésű, nagyon szegény családból származó, pattanásos, aknés bőrű alacsony fiatal srác volt. Volt honnan felküzdenie magát.
Neki jutott gerinc, magabiztosság, duma, humor, okos, megbízható, kitartó és rengeteget tett magáért és a kapcsolatunkért (én is, mielőtt bele kötsz). Sok ilyen "siker történetet" láttam.
Te meg akkor élvezd ami maradt. Könnyebb, mint átértékelni a dolgaidat, végig gondolni hol a hiba és javítani.
Ez papol erkölcsről (47).
Na most kiégtem 😂
Ez a gyűlölködő, hímsoviniszta, nőket lenéző és tárgyiasítani akaró patkány. Jézusgyerele...
55
Jaja, lassan már egy szektává alakul.. Vagy lehet, hogy már az is. 🤷♂️
"Míg ha ilyen vagy akkor sokmindent megbocsátanak neked a nők és úgy általánosságban a társadalom"
En leszarom, hogy mit gondolnak a nok es a tarsadalom. Magamert csinalom, amit csinalok. Sztem te is tedd ezt.
Igen, sajnos a nokbol hianyzik a moralis tartas. Ez egy nagy hianyossaguk, de ok ilyenek :(
Vagyis ne varj korrekt hozzaallast toluk.
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!