Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A blackpilleseknek igazuk van amikor azt állítják, hogy mivel a nők nem találják vonzónak őket ezért nincs is értelme az életüknek?
Tehát az élet fő értelme a másik nemmel ápolt jó és sikeres viszony és minden más arra épül és ha a nők nem vonzódnak hozzád akkor nem lesz az életedben egy társ, szeretet, szerelem, intimitás, család, gyerek és az összes velejáró.
De most komolyan, hogyan is lehetne elképzelni egy életet társ, szeretet, szerelem, intimitás, család, gyerek és az összes velejáró nélkül?
Van értelme így élni?
A válaszomban is leírtam, hogy szegényebb lennék a párom nélkül, így értelemszerűen kevésbé lennék teljes nélkül, ugyanakkor nélküle is boldog tudnék lenni, hiszen szingliként is az voltam. Nem hatott rosszul a mentális állapotomra, egyszerűen vágyódást éreztem és más dolgokra és emberekre összpontosítottam az energiámat. Aki szingliként nem tud boldog lenni, azon egy kapcsolat sem fog segíteni és messziről el is fogják kerülni a potenciális partnerek.
Ne hívj drágának, nem vagyunk olyan kapcsolatban (szerencsémre).
(#7)
12
Aham, és amíg szingli voltál addig nem szexeltél gondolom és nem is volt rá igényed és nem érezted magad frusztráltnak miatta.
Nem szexeltem, mert nálam a szex a párkapcsolat része és csak olyan emberrel tudtam elképzelni, akivel kölcsönösen szeretjük egymást. Igényem lett volna, de nem véletlenül létezik a maszturbáció. Nem voltam frusztrált, csak, ahogy írtam, vágytam egy partnerre (a maszturbálás amúgy is stresszcsökkentő).
(#7 + #12)
15
Mennyi ideig tartott ez a szingliséged?
Születésemtől kezdve huszonkét éves koromig, addig még egy csók se volt. Nem mintha az időtartam lenne itt a lényeg, hanem a viselkedés.
(#7 + #12 + #15)
Belekötsz abba, aki leereszkedő veled, majd te magad is ezzel élsz "drágám". Nevetséges.
Ami az alap kérdést illeti, nekem mindegy ki lesz öngyilkos, vagy kinek van igaza.
Lehet pár nélkül is boldognak lenni, vagy, ha ez nem sikerül, lehet tenni azért, hogy rájöjj, hol a hiba.
Én azokat az embereket nagyon kevésre tartom, akik csak sírnak és várják, hogy valaki összekaparja őket. Ez az anyukájukon kívül senkinek nem tisztje, főleg nem 30-40 évesen.
Ha öngyilkos akar lenni, van épp elég gyógyszer, drog, vonat, magas épület, penge. De, szörnyen szánalmas, mikor valaki a hídon állva győzködi a tömeget, hogy ő most leugrik, csak azért, hogy végre rá figyeljenek.
Nekem kb ez a véleményem. Mindenkinek joga van döntést hozni. Ha úgy érzi, nincs hova fejlődni, mert már tökéletes és mégse sikerül a dolog, akkor legyen öngyilkos. Vagy ha túl nagy falat neki az egészséges jellem, önbizalom és egyensúly kialakítása. Döntsön belátása szerint. De aki ennél kicsit kitartóbb és valóban tesz magáért, képes fejlődni annak hülyeség lenne. Tovább megyek, annak ez nem is opció.
Ismerek elég srácot, férfit, aki a kezdeti kudarcokból felállva "kigyógyult" az incelségből. Ismerek olyat is, aki sose fog, mert köpködni és mártírkodni sokkal konfortosabb, mint tenni.
Összességében, ha valaki a családi idillre vágyik, nem lesz teljes az élete nélküle. Ezért viszont tenni kell, kinek többet, kinek kevesebbet.
Aki ezt képtelen megtenni/feldolgozni legyen nyugodtan öngyilkos. De ne hisztizzen és főleg ne álljon bosszút a világon azért, mert ő maga gyenge.
#14 a szingliség miért is zárja ki a szexet?
Mikor nem volt párom, heti 2-3csaj mindíg megvolt
20
Igen, de te nem vagy incel. Itt most az incelekről van szó, tehát olyan férfiakról akik nem ütik meg a szintet külső tekintetében és minden nő elutasítja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!