Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy külsőre bomba pasi mi okkal regisztrál fel netes
társkeresőre?
21/33 A kérdező kommentje:
És javítsatok ki, ha tévedek, de általában egy ismerkedést javarészt a férfi irányít, tehát nagyban rajta múlik, hogy az hova fut ki. Tehát, ha Ő minden nőben csalódott eddig a neten, az egyáltalán nem biztos, hogy a nő hibája. Hanem valószínűleg mindig olyan irányba futtatja a beszélgetést, hogy annak rossz lesz a kimenetele. Minden két emberen múlik és nem folyton a másikat kell hibáztatni. Valami probléma csak lehet vele, ha senki se jó és mindenkivel összeveszik.
22/33 A kérdező kommentje:
20. Engem azért bánt valahol, mert rám írt, de igazából esélyem semmi nem volt, hogy azt bizonyítsam, hogy én más vagyok. Amikor mondtam, hogy beszélgethetünk telefonon, webcamon, nem akart. Én mindent elmondtam magamról, Ő magáról alig árult el valamit, pedig nem én kezdeményeztem. Szóval ez a része így rosszul esik. Na mindegy
20. Azért foglalkozik vele, mert bejön neki a csávó. Pont.
2021. máj. 29. 11:54
Én már írtam, hogy a kérdező szerelmes belé, le is lettem pontozva. Pedig egyre nyilvánvalóbb.
2021. máj. 29. 12:33
25/33 A kérdező kommentje:
Vadidegenbe nem lehet szerelmesnek lenni. Max tetszhet külsőre.
Nálatok csajoknál az elég a szerelemhez, amint a példa is mutatja.
2021. máj. 29. 13:02
Szoval nem erdekel de bizonyítani akarsz neki..oke
2021. máj. 29. 19:29
21: a férfi irányít, javarészt rajta múlik hova fut ki az ismerkedés ? Jóvan kislány kopd meg le azokat a férfiakat akik viszonylag normálisabbak jó munkájuk van intelligensek, azt alig találnak párt, mert a nők nagy része a súlyok ritmikus emelgeteseben látják az igazi férfit.
Nekem úgy ahogy mazlim van mert ment az ismerkedés de annyi ismerősöm van tiszta szep önálló lakásban élnek autójuk van 1-2 idegen nyelvet beszélnek, jó szakmájuk életképesek azt csúszni kuszni kell még egy pattanásos túlsúlyos nő előtt is nekik.
És akkor ezek után még akarod magyarázni hogy a férfi irányít. Hát nem, a sulybillegteto bohóc irányít téged, mert ott remegsz a lábai előtt hogy csináljon már meg.
2021. máj. 29. 19:47
Hasonló tapasztalatom van egy nővel. Abszolút bizalmatlan, tele előítéletekkel és beleköt az élő fába is. Okos, gyönyörű, önálló egzisztencia, olyan a teste hogy könnybe lábad a szemed de olyan, komoly kapcsolatra alkalmatlan fickókat választott állandóan, hogy borítékolható volt a bukta.
2021. máj. 30. 22:09
Nem akar párkapcsolatot. Kúrni akar. Mit olyan nehéz ezen megérteni?
Másrészt megveti a nőket, szívesen szidja őket, ebben is örömét leli. Hidd el, elég csaj van, aki ezt nemcsak végighallgatja, hanem imponál is neki, akár rá is izgul erre. ("Majd én megmutatom neki, hogy milyen csodálatos lányok vannak" effektus.)
2021. máj. 30. 22:33
További kérdések: