Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ilyen sokáig titkolózott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ilyen sokáig titkolózott emiatt, akakulhat még ki normális kapcsolat?

Figyelt kérdés
2 hónapja randizgatok egy sráccal (29 éves) és sosem akart nála találkozni, mindig csak hozzám jöttünk. Egy idő után elegem lett és megkértem, hogy mondja el, miért nem megyünk hozzá sosem, mert szerintem ez így fair. Elmesélte, hogy van egy 12 éves lánya, aki vele él, csak azért nem mondta el, mert nem tudta, hogy reagálnék rá és jobb lett volna, ha előtte kicsit jobban megismerem. Még nem találkoztam a kiscsajjal, de mutatott róla képeket tavaly nyárról, amikor voltak nyaralni és ahogy kivettem belőlük, nem éppen úgy öltözködik, mint ahogy 12 évesen kéne, konkrétan sok képen crop pólót viselt és kivolt kb mindene. A srác meg legyintett, hogy egy csomó vele egyidős így öltözködik, nincs benne semmi különös. Volt olyan kép is, ahol ki volt sminkelve és így idősebbnek tűnt a koránál. A srác azzal szokte elintézni, hogy majd ő eldönti, hogyan neveli nem kíváncsi a véleményemre. De akkor minek mutatta meg nekem? 🙈 Mindegy, a lényeg, hogy számomra problémásnak tűnik és nem hiszem, hogy nem azért nem mondta el, mert attól félt, hogy mit gondolok..
tegnapelőtt 09:04
1 2
 1/11 Noren1989 ***** válasza:
78%

Kisebbségiek/prolik?

Megjegyzem, normál méretű gyerekruhát igazán nehéz kapni,

de az, hogy valaki hagyja a gyerekének, h tin1r1bancként öltözködjön, egy egészen más jellegű problémát vet fel.

Anuka még képben van?

tegnapelőtt 09:12
 2/11 A kérdező kommentje:
1-es nem kisebbségiek és az anyjáról kérdeztem, de nem akart róla beszélni
tegnapelőtt 09:14
 3/11 Noren1989 ***** válasza:
100%
Hát, ha ennyi a susmus, én hagynám.
tegnapelőtt 09:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy normális apának se jönne be ha r.bancnak öltözik a lánya. Itt vmi nagyon fura.
tegnapelőtt 09:22
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én hagynám ezt a pasast.Az értékrendje nagyon nem szimpatikus.Mindent rá hagy a lányára, mert nem bír vele.És az is nagyon aggasztó, hogy 17 évesen már gyereket csinált.És valószínűleg azért hallgat az anyáról, mert egy felelőtlen rbanc lehet.Ez így együtt túl sok.
tegnapelőtt 09:25
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Ilyet csak prolik kérdeznek.

tegnapelőtt 10:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a válaszolókat, de a kérdezőt se. A crop top a probléma, nem az, hogy 2 hónapig „elfelejtette” megemlíteni a pasi, hogy van egy lánya? Nálam emiatt lenne kuka.
tegnapelőtt 10:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg mindig ez lenne, bármit mondanál megkapnád nem kiváncsi a véleményére, hisz ő az apja. Másrészt meg elég gáz, ha valaki így eltitkolja a gyerekét, olyan mintha szégyellné. Nekem is van gyerekem én is fiatalon lettem anya, bár nem ennyire, de jól tudom ha esetleg egyszer oda jutnék, jóval kevesebb eséllyel indulnék párkereséskor, mint mondjuk egy gyermektelen, de akkor is sosem hazudnék erről, mindenkinek szíve joga eldönteni, akar-e gyermekes emberrel ismerkedni vagy sem. Az meg hogy már 12 évesen sem tudja már fogni a gyermekét, az meg pláne nem lenne szimpatikus.
tegnapelőtt 10:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ebből nem lesz semmi jó.

1. Titkolta, hogy gyereke van, aki vele él.

2. Azért titkolta, mert azt akarta, hogy ha beleszerettél, már ne táncolj vissza. Ne legyen választásod.

3. Már most kimondta, hogy soha nem szólhatsz bele a gyereknevelésbe.

(De azért gondolom, pótanyáskodhatsz meg játszhatod a házvezetőnőt.)

4. Már most az a véleményed, hogy nem jó apa.

5. Az anyáról még mindig nem tudsz semmit. Ki tudja, vele mi a gond, mi derül ki róla.

6. Túl sokat titkolózik.

Ez egy jó hosszú lista. Inkább most szállj ki, később nehezebb.

tegnapelőtt 10:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt már a legelső randin mondani kellett volna, hogy gyerek van.

2 hónapig a szextől nem félt tőled, csak ettől... :D Ugyanmár.

Az viszont szerintem erősre sikerült a részedről is, hogy egyből kritizáltad a gyerekét, ilyet senki sem szeret hallani... Plusz senkije se vagy egyelőre, nincs közöd hozzá.

Összességében, ha sem a pasi nem volt veled korrekt és őszinte, sem pedig a gyereke nem szimpi, akkor nem biztos, hogy erőltetni kell ezt a kapcsolatot.

tegnapelőtt 11:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!