Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként nem lehetnek anyagi elvárásaim egy nő felé?
Figyelt kérdés
Maradjunk annyiban, hogy elég magas a jövedelmi szintem. Őszintén megvallva pedig nem akarok olyannal párkapcsolatot akinek sokkal kevesebb. Sokat küzdöttem és küzdök a mai napig is azért, hogy egy stabilan jó életem legyen. Fiatalon nem ehez voltam hozzá szokva, "lentebbről" jöttem.ma 17:51
1/16 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Senki nem kötelez, hogy más anyagi szinten lévővel legyél együtt.
2/16 anonim válasza:
Nyugodtan lehetnek akármilyen elvárásaid, senki nem fog ezért savazni.
3/16 anonim válasza:
Azt vársz el, amit csak akarsz.
Aztán ha nem találsz, majd alakítasz az elvárásaidon.
4/16 anonim válasza:
Bárkinek lehetnek bármilyen elvárásai. Legfeljebb nem teljesülnek.
5/16 anonim válasza:
Nekem is magas a jövedelmem, nőként, de azt a férfit, akinek ez elvárás hanyagolnám..
És azt is, aki fiatalon nem ehhez volt hozzá szokva, "lentebbről" jött.
6/16 anonim válasza:
Aki nem hozzátenne a kapcsolathoz, hanem tölem elvenne az nekem off.
8/16 anonim válasza:
Ezt mondja egy olyan "férfi ", aki egy olyan "nőt" támogat, akinek alátol mindent a feneke alá, meg megad neki mindent.😂🤮
9/16 anonim válasza:
Azt vársz el amit akarsz - legfeljebb nem találsz. A jó anyagi körülmények között élő., normális nők egy részének eléggé unszimpi ha a pasi már egyből az elején az anyagiakkal jön.
10/16 anonim válasza:
A te fajtád még annál is rosszabb, mint aki pénzért veszi meg a nőket.
Te vagy a pénzes fillérb. szó 😄🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!