Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiként nem lehetnek anyagi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként nem lehetnek anyagi elvárásaim egy nő felé?

Figyelt kérdés
Maradjunk annyiban, hogy elég magas a jövedelmi szintem. Őszintén megvallva pedig nem akarok olyannal párkapcsolatot akinek sokkal kevesebb. Sokat küzdöttem és küzdök a mai napig is azért, hogy egy stabilan jó életem legyen. Fiatalon nem ehez voltam hozzá szokva, "lentebbről" jöttem.

febr. 6. 17:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
81%
Nőként mondom, simán lehet, és én támogatom is. Esetedben magadhoz képest teljesen reális.
febr. 7. 08:39
 22/32 anonim ***** válasza:
74%

17-es, pontosan, tök jól leírtad mi történik. Én is pénzügyes vagyok, bár már nem ssc-nél (voltam morgenes is másfél évig), de itt is teljesen látszik, hogy magasabb szintre nehéz nőként jutni. Juniorként és utána elemzőként még simán kerestem annyit, mint a férfiak, ami őszintén, még most is nagyon szép fizetés, de egy idő után inkább a férfiak lépnek előre, főleg ha tudják hogy akarsz szülni. És én se látom értelmét erről hazudni, úgy hogy amúgy azt is tudják hogy házas vagyok.

Szóval igen, kérdező bármilyen elvárásaid lehetnek, max nehezebben találsz majd. De azt nem szabad elfelejteni, hogy egy nő olyat tud a kapcsolatba tenni, amit a férfi nem: gyereket. Persze ha egyik fél se vágyik rá, akkor nem téma, de a legtöbb férfi szeretne apa lenni. Ezt pedig egy nő adhatja meg, úgy hogy azzal a saját karrierje egy részét áldozza fel. Én szívesen teszem, férjem majdnem dupla annyit keres mint én, de ehhez kell egyfajta teljesítményt nyújtani férfiként.

febr. 7. 09:09
 23/32 anonim ***** válasza:
65%

22

Nem csaj teljesitményt, hanem akaratot arra, hogy látom, hogy a férfi nem sajnál tőlem semmit, es hajlandó velem megosztani az erőforrásait! És eltart, amig 3-5evig otthon vagyok a gyerekkel.

- Ha olyan fillerbaszó jellem, mint a kerdező, akkor miert adnám fel a karrieremet?

febr. 7. 09:18
 24/32 anonim válasza:
67%

Kedves kerdezo!

Nincs ezzel baj, mindenkinek vannak elvarasai. Noknek is.

Csak aztan ne csodalkozz, hogy nem talalsz magadnak szimpatikus not. Ha talalsz, neki is lesz elvarasa ;)

febr. 7. 09:57
 25/32 anonim ***** válasza:
67%
Azt kalkuláld bele, hogy lehet, később mások lesznek a bevételek. Akkor mi van?
febr. 7. 12:44
 26/32 anonim ***** válasza:
59%

Hogyne lehetne, nekem az a furcsa hogy mindenféle csóróval összeálltok :D

A gyerekvállalás nem értem hogy jön ide, többen is megemlítették már, itt csak párkapcsolatról van szó, nem többről.

febr. 7. 17:10
 27/32 Senior Séf ***** válasza:
79%
És majd a fejed alatt magaddal viszed a sírba a vagyonodat? Emberi értékeket gyűjtsél, baszki!
febr. 7. 17:17
 28/32 anonim ***** válasza:
79%

Hát végülis nem nagy baj

Sok férfi is lehúzós ám, hallottam sok mindent már ezzel kapcsolatban is…

febr. 23. 15:50
 29/32 anonim ***** válasza:
67%

Nekem tudod miért nem kéne hozzád hasonló "férfi"?

Mert hoyha elmegyek szülni, akkor gyakorlatilag alig lesz bevételem 2-3 éven át - legalább -, szóval akkor mi lesz? Vagy vehetem meg a legóccsóbb pelenkát, ami létezik, mert te hisztizel?

Kettő: ne felejtsd el, hogy egy nő a büdös életben nem fog annyit keresni, mint egy férfi. Ugyanolyan diploma és pozíció esetén SEM adják meg neki azt, amit egy férfi kapna, ez tény.

Három: ne feledd, hogy a nőnek is vannak elvárásai, főleg aki jól keres - te vajon megfelelsz azoknak? 😉

márc. 5. 09:52
 30/32 anonim ***** válasza:

“ Kettő: ne felejtsd el, hogy egy nő a büdös életben nem fog annyit keresni, mint egy férfi. Ugyanolyan diploma és pozíció esetén SEM adják meg neki azt, amit egy férfi kapna, ez tény.”

Mondjuk ez ezer dologtól függ, nálunk pl én keresek többet nőként, mint a párom. :D

márc. 5. 09:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!