Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiként nem lehetnek anyagi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként nem lehetnek anyagi elvárásaim egy nő felé?

Figyelt kérdés
Maradjunk annyiban, hogy elég magas a jövedelmi szintem. Őszintén megvallva pedig nem akarok olyannal párkapcsolatot akinek sokkal kevesebb. Sokat küzdöttem és küzdök a mai napig is azért, hogy egy stabilan jó életem legyen. Fiatalon nem ehez voltam hozzá szokva, "lentebbről" jöttem.

tegnap 17:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
véletlenül se adj lentebb, akkor lenne valakid és nem a pénzeddel aludnál együtt.
tegnap 18:52
 12/16 anonim válasza:
31%

Egy olyan nőt, aki szépségesen csinos, hogy megmaradjon neki használgatásra.

Nézz tükörbe kérdező. Kiforgatod az önbizalom hiányod miatt a dolgokat. Nem tudod külön választani azt, hogy vagy te (érték, ha van benned alázat, de a kérdésed alapján nem sok van)

Van a párkapcsolat (ami nem rólad szól, hanem a szeretetről, nem az érdekről, hanem arról, hogy ha te szívből tudsz adni többet a másiknak akkor azt úgy tedd, hogy nem vársz el érte semmit)

És van a pénz: ami szükséges főleg egy házassághoz, de ha nem tudod meg azt sem mit akarsz ki vagy és főleg azt hogy mi az értéked és az értéket külön választani a pénzt, de mégis megérteni, hogy nem lehet, a semmibe csak úgy közös életet élni.

És itt jön a kérdésed amikor nem tudod szétválasztani mindezeket és azt gondolod nem kellesz azért, mert mondjuk szegény vagy. Azért nem kellesz , mert nincs benned alázat, felsőbbrendu vagy, hazudós, becsapod a másikat, és önbizalom hiányos.

Mert egy egészséges ember tudja mit akar, tudja, hogy kit, nem teng leng a világban, nem használja ki a nőket, érzelmileg érett, és van benne hajlandóság arra, hogy ha nagyokat mer álmodni, akkor nem baj, csak dolgozzon rajta. És ne azért dolgozzon, hogy jó nője legyen és a nő az ölébe bocsánat az ágyába huppanjon, és link életet éljen. Ez a férfi önazonos, van alázat benne tudja az értékétm szereti a partnerét és mindent megtesz azért, hogy együtt építsék fel a céljaikat.

tegnap 18:54
 13/16 anonim ***** válasza:
61%
Az lenne a normális, ha minden férfinak lennének anyagi elvárásai is.
tegnap 18:58
 14/16 anonim ***** válasza:
60%
Akkor gondolom, nem zavar, ha a nő sem hamvas 20 éves. Kiindulva abból, hogy a nőket még mindig mennyi hátrány éri a karrierépítés során, azonos anyagi színvonalat veled egyidős, vagy picit idősebb nő tud elérni.
tegnap 19:10
 15/16 anonim ***** válasza:
58%
A te döntésed, hogy nőt vagy egy másik férfit keresel magad mellé.
tegnap 19:36
 16/16 anonim ***** válasza:
69%
Várd el, csak ne tőlem.
tegnap 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!