Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ilyen sokáig titkolózott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ilyen sokáig titkolózott emiatt, akakulhat még ki normális kapcsolat?

Figyelt kérdés
2 hónapja randizgatok egy sráccal (29 éves) és sosem akart nála találkozni, mindig csak hozzám jöttünk. Egy idő után elegem lett és megkértem, hogy mondja el, miért nem megyünk hozzá sosem, mert szerintem ez így fair. Elmesélte, hogy van egy 12 éves lánya, aki vele él, csak azért nem mondta el, mert nem tudta, hogy reagálnék rá és jobb lett volna, ha előtte kicsit jobban megismerem. Még nem találkoztam a kiscsajjal, de mutatott róla képeket tavaly nyárról, amikor voltak nyaralni és ahogy kivettem belőlük, nem éppen úgy öltözködik, mint ahogy 12 évesen kéne, konkrétan sok képen crop pólót viselt és kivolt kb mindene. A srác meg legyintett, hogy egy csomó vele egyidős így öltözködik, nincs benne semmi különös. Volt olyan kép is, ahol ki volt sminkelve és így idősebbnek tűnt a koránál. A srác azzal szokte elintézni, hogy majd ő eldönti, hogyan neveli nem kíváncsi a véleményemre. De akkor minek mutatta meg nekem? 🙈 Mindegy, a lényeg, hogy számomra problémásnak tűnik és nem hiszem, hogy nem azért nem mondta el, mert attól félt, hogy mit gondolok..
jan. 4. 09:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hagynám. Amit csinált átverésnek, manipulációnak is lehet venni.
jan. 4. 12:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!