Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kezdjek olyannal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek olyannal aki tetszene de nem halad az egész sehova?

Figyelt kérdés

A randi az hogy pl meghív kávézni és céltalan sétálunk vagy beszélünk, vagy pl ha mennem kell bevásárolni vagy ügyintézni, akkor mellém csapódik és jón velem.

Meg nekem kéne kitalálni mindent. Olyan mintha nekem kéne irányítani mindent. Mert magától nem alakit ki semmit.

Ma pl szabin is vagyok megbeszéltük hogy találkozunk csak jelezzem neki mikor vagyok szabin, de már elgondolkodom rajta, minek hívjam magammal hogy mellettem álljon a postán bankban, vagy céltalan csavarogjak vele hidegben fel alá? Még a kávés dolog is az én ötletem volt.

És igy telik az idő hogy nem történik semmi.

Magától nem invitál sehova, nem alakitja hogy közelebbi legyen az egész akár egy csók vagy intimebb vmi, ölelés, olyanokat mond ha pl reggel hivnám elvinne meloba is pl valójában ez az egy az ami neki ötlete hogy kocsival vinne bevásárolni vagy meloba vagy akárhova is. Ennyit tenne bele(amivel nem élek, el tudok magamtol is menni ilyen helyekre meg azért megint mknek találkozzam vele hogy reggel beszállok a kocsiba kirak a meloba es szia?)

Jól érzem hogy hiába vagyok szabin őt hagyjam ki a napombból?

Az exemmel vagy bárki mással pl ha szabin voltam elvittek vmi pubba, vagy haverokhoz bandázni, meghivtak reggelizni vagy felvittek magukhoz, vagy beültünk valahova ahol a pultos is ismeros volt es jöttek a többiek is, vagy meloba ha elvitt berakott zenét buliztunk a kocsiban még beszaladtunk másik haverhoz, valahogy élet van az egészben.

A mostani meg hiába tetszünk egymásnak a randik arról szólnak hogy baktat mellettem a bevásárloban mig vásárolok, nekem kell őt vinnem mindenhova. (Ha moziba akarnék menni pl akkor is nekem kéne ezt felajánlani is. Ő semmit.)

És nem arrol van szo hogy egy életképtelen csendes nyomi pali lenne, hanem nagyon is eszes vagány talpraesett srác, tetszem is neki, mindig azonnal jön ha hívom, de mindig nekem kell irányitani.

Az ilyenek mikor mozdulnak meg hogy kezükbe vennék már a dolgokat?

Vagy hagyjam ki a napombol ma a szabi alatt?

Már unom hogy ennyiből áll hogy mellém csapódik es ha mennem kell valahova jön velem es ennyi csak az egész ember.

Ő azt mondja mondjam mit akarok ha kávézni akkor kávézunk ha mennem kell boltba elvisz ha meloba oda is, hát én meg nem érzem magam ugy én vigyek egy palit moziba is meg kvázi én d.gjam meg.

#nulla20
ma 06:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
63%
Őszintén mondd el neki és hátha észbe kap és majd akkor változtat. Miért várod, hogy kitalálja mit akarsz, mire vágysz? Beszélj vele!
ma 06:57
 2/19 A kérdező kommentje:

Nem vágyom arra hogy kitalálja hogy en mit akarok. Pont ebbol van elegem hogy rámrakja az irányitást.

En vigyem kávézni boltba moziba is meg én alakitsam az egészet.

Meg nyilván mondtam ill irtam neki hogy majd szabin leszek találkozhatunk most nem kérek kávét habár nem tudom mi legyen ha találkozunk lehet uncsi is lenne lehet nem is fontos találkoznunk! Semmi ötletem nincs.

Meg irtam neki ha neked nem lenne jo vagy nincs kedved az se baj igy.

Ezekre csak azt irta hogy de van kedvem hogyne lenne minel hamarabb.

Azutan nem irtam napokig. Aztan kerdezte mizu.

Aztan megint irtam semmi ötletem hideg is van. Megyek bankba ide oda 16 ig érek rá. De nem akarok kavezni komoly semmi ötletem nincs.

Azota még nem irt mivel ezt most dobtam rá még offline van.

ma 07:07
 3/19 anonim ***** válasza:
53%
Tényleg mondd meg neki, hogy ez neked nem fekszik, találja ki ő a programokat. Nekem nagyon úgy hangzik, hogy tök tapasztalatlan, nem sok dolga volt még nőkkel (vagy csak nem randizgatott) és ötlete sincs hogy kellene ennek kinéznie.
ma 07:19
 4/19 A kérdező kommentje:
Igen azt hinné az ember hogy tapasutalatlan meg ilyenek.de közben nagyon nem egy málé pasi szerintem direkt csinalja hogy nem tesz bele semmit hanem kb én szedjem fel őt, én vigyem fel magamhoz kvázi szexelni is. Azt meg várhatja..en nem ez vagyok
ma 07:27
 5/19 A kérdező kommentje:
Megirtam neki most azt is nem fontos a ma lehet még hétfőn is szabin leszek át is tolhatjuk.(ezzel időt is nyernék még átgondolni találkozom e vele egyáltalán ma vagy hétfőn ilyen felállással hogy tulajdonképpen egy sétálo öleb mellettem csak.)
ma 07:37
 6/19 Noren1989 ***** válasza:
100%

Elköszönsz tőle és szvsz.

Nem igényel a dolog több energiàt.

ma 07:39
 7/19 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen csak nem érdekled eléggé. Ha vagy, úgy is jó, ha nem, akkor úgy is. Neki mindegy. Nem is volt még egy csók se. Persze, ha szexelni akarnál, abban benne lenne.
ma 07:41
 8/19 A kérdező kommentje:

De a szex is milyen lenne már igy? Én vigyem valahova szexelni, én ápoljam le, meg én ugráljak rajta? Voltaképp én d.gatnám magam vele?

Nekem ez annyira tré.

ma 07:56
 9/19 A kérdező kommentje:

Na online van. Annyi a reag ha nem akarok kávézni csinal akkor nekem ő vmi finomat helyette.

(Gőzöm sincs mit ért alatta, meg hol, de annyira nem is érdekel, továbbra is hárítok neki, hogy amugy se szedtem még magam össze, hajat is mosnom kéne, stb lehet hétfore is áttolhatnánk inkább, ha neki jó az is. Nem igérek semmit mára.)

ma 08:05
 10/19 anonim ***** válasza:
52%
Kiírtál már jó pár kérdést, mindig „bezzeg az exek” van. Neked az kell, hogy valaki rángasson, akár szó szerint is, akkor keress olyat, vagy menj vissza valamelyik exhez! Ez a játszmázás viszont elég gáz, és szerintem te már leírtad magadban amúgy is a pasit.
ma 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!