Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kezdjek olyannal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek olyannal aki tetszene de nem halad az egész sehova?

Figyelt kérdés

A randi az hogy pl meghív kávézni és céltalan sétálunk vagy beszélünk, vagy pl ha mennem kell bevásárolni vagy ügyintézni, akkor mellém csapódik és jón velem.

Meg nekem kéne kitalálni mindent. Olyan mintha nekem kéne irányítani mindent. Mert magától nem alakit ki semmit.

Ma pl szabin is vagyok megbeszéltük hogy találkozunk csak jelezzem neki mikor vagyok szabin, de már elgondolkodom rajta, minek hívjam magammal hogy mellettem álljon a postán bankban, vagy céltalan csavarogjak vele hidegben fel alá? Még a kávés dolog is az én ötletem volt.

És igy telik az idő hogy nem történik semmi.

Magától nem invitál sehova, nem alakitja hogy közelebbi legyen az egész akár egy csók vagy intimebb vmi, ölelés, olyanokat mond ha pl reggel hivnám elvinne meloba is pl valójában ez az egy az ami neki ötlete hogy kocsival vinne bevásárolni vagy meloba vagy akárhova is. Ennyit tenne bele(amivel nem élek, el tudok magamtol is menni ilyen helyekre meg azért megint mknek találkozzam vele hogy reggel beszállok a kocsiba kirak a meloba es szia?)

Jól érzem hogy hiába vagyok szabin őt hagyjam ki a napombból?

Az exemmel vagy bárki mással pl ha szabin voltam elvittek vmi pubba, vagy haverokhoz bandázni, meghivtak reggelizni vagy felvittek magukhoz, vagy beültünk valahova ahol a pultos is ismeros volt es jöttek a többiek is, vagy meloba ha elvitt berakott zenét buliztunk a kocsiban még beszaladtunk másik haverhoz, valahogy élet van az egészben.

A mostani meg hiába tetszünk egymásnak a randik arról szólnak hogy baktat mellettem a bevásárloban mig vásárolok, nekem kell őt vinnem mindenhova. (Ha moziba akarnék menni pl akkor is nekem kéne ezt felajánlani is. Ő semmit.)

És nem arrol van szo hogy egy életképtelen csendes nyomi pali lenne, hanem nagyon is eszes vagány talpraesett srác, tetszem is neki, mindig azonnal jön ha hívom, de mindig nekem kell irányitani.

Az ilyenek mikor mozdulnak meg hogy kezükbe vennék már a dolgokat?

Vagy hagyjam ki a napombol ma a szabi alatt?

Már unom hogy ennyiből áll hogy mellém csapódik es ha mennem kell valahova jön velem es ennyi csak az egész ember.

Ő azt mondja mondjam mit akarok ha kávézni akkor kávézunk ha mennem kell boltba elvisz ha meloba oda is, hát én meg nem érzem magam ugy én vigyek egy palit moziba is meg kvázi én d.gjam meg.

#nulla20
ma 06:53
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Egy kérdésem se volt még róla soha. Mivel magamban minden esetben mindig félretettem a srácot. Soha nem agyaltam rajta. Egyszersem.

Ugy voltam vele oké most kávéztunk elvitt ill eljott velem vásárolni, mire hazaértem már kb a nevét is elfelejtettem annyira nem adott semmit az életembe vagy napomba.

Sőt ha a messengerben nem maradtak volna meg az üzenetek, mikor rám irt még azt se tudtam volna ki az! Ugy kellett átnéznem az előzményeket is hogy ki a f.sz ez aki rámírt mostanában.

Ez most nekem tökre új is hogy egyáltalán gondolkodom vele es a fejemben is létezik már a srác.

ma 08:52
 12/23 A kérdező kommentje:

Fene se játszmázik. Én nem az vagyok.

Nincs bennem az hogy hanyatt homlok akarnék rohanni vele egy "randira"(habár ezeket a találkozókat még randinak se nevezném)es pont az érzéseimnek teljesen megfelelően viselkedek.

Nem játszmázok. Hanem totálisan önmagam adom!

ma 08:54
 13/23 A kérdező kommentje:

És amugy ő maga az aki miatt kb lehoz arrol is hogy találkozni akarjak ezzel a hozzá állással hogy mindent rámhagy.

Mert amugy tetszene de nem felpörget "izgat" bizseregtet hanem pont ellenkezője lehoz csak az életemről kedvemről azzal hogy sétáló ölebet játszik mellettem. Elmegy a kedvem is ha belegondolok hogy most találkoznék vele es sétálunk vagy mellettem áll a postán es ennyi a pasi.

ma 09:01
 14/23 anonim ***** válasza:
😂😂😂😂😂 bocsi
ma 09:06
 15/23 anonim ***** válasza:
29%

„Egy kérdésem se volt még róla soha.”

Nagyon jellegzetes stílusod van, úgyhogy ezt hagyjuk…

„Fene se játszmázik.”

Persze… Így hárítasz, úgy, szidod nekünk jobbra-balra, ilyen szituból nem lesz boldog egymásra találás. Az lenne a korrekt, ha elengednéd, ahelyett, hogy nyúlsz ide-oda, hogy most milyen kifogással ne találkozz vele. Érzékeltetted már sokszor, neked spontán, magabiztos, vezető típusú pasi kell, az se baj, ha némileg erőszakos is a másik, csak ne legyen teszetosza. Akkor miért szenvedsz olyannal, aki nem ez a karakter?

ma 09:07
 16/23 A kérdező kommentje:

Bakker abbol a kérdésből hogy mit kezdjek egy készpitsa melegmálé pasival(aki amugy nem az szerintem szándékosan csinálja hogy nem tesz bele semmit es csak sétálo kutyát játszik nekem) azt kihozni hogy en állndoan szidok mindenkit meg kérdéseket meg exek igy meg ugy, hát undorító.

Ma lenne egy randinak nem nevezhető randim, ezert teljesen jogos szerintem hogy ugy nagyon nem vagyok vmi izgalomba esve se tőle!

De bennem van hogy amugy bejön tetszene a srác is, de nem fogom megfogni a kezét es elhivni kávézni moziba vagy bevinni én egy bokorba a másikat!

Es hogy ilyenkor mi van vagy mi lehet vagy mi lesz ez a kérdés csak.

Amugy elengedni se esett eddig se nehezemre. A héten halálkomolyan már a neve se volt meg nekem ugy kellett átnéznem az egész előzmenyeket is.

ma 09:17
 17/23 anonim ***** válasza:
Melyik városban élsz kérdező? :D
ma 09:24
 18/23 A kérdező kommentje:
Valakinek a tyukszemére tapostam volna egy sima kerdéssel hogy nekiáll támadni?
ma 09:47
 19/23 anonim ***** válasza:
Én azért kérdeztem meg, hogy melyik városban élsz, hogy ha nem túl nagy a távolság, akkor inkább elhívlak én egy randira. :D
ma 10:06
 20/23 A kérdező kommentje:
Azt hittem vmi frusztrált klimaxos nő aki a kutyának se kéne és itt éli ki magát a huszévesek randiproblémáin.
ma 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!