Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy külsőre bomba pasi mi okkal regisztrál fel netes
társkeresőre?
Többet akar szexelni. Értelmezhető cél.
2021. máj. 29. 08:30
Miert NE regisztralna? Sok no fejében valamiért az el a netes társkeresőről, hogy arra "rá kell szorulni" (persze közben elfelejtik hogy ok is fent vannak..)
Pedig ha egy ferfi jol nez ki akkor a netes tarskereses kb egy svedasztal, némi chateles utan mar szexelhet is. Ennyire konnyen eloben se szerez szexet.
2021. máj. 29. 08:52
Már most fülig szerelmes vagy belé, és ezért mindent meg fogsz tenni neki, amit akar. Ha nem így lenne, nem írtad volna ki ezt a kérdést.
2021. máj. 29. 09:32
Miért ne menne fel? Pont, hogy aki a való életben is tud ismerkedni, sikeres a nőknél, az nagyon nagy eséllyel online is még inkább az lesz. Csak nem csak az ismerősi körében lévő nőkből tud válogatni, hanem sokkal szélesebb körből is.
2021. máj. 29. 10:09
Bassszus, ez a kérdés most komoly!??!? Pont, hogy jóképű alfahímként érdemes a leginkább regisztrálni a netes társkeresőre! Mert számukra iszonyatosan kibővíti a lehetséges szexuális zsákmányok halmazát.
A kérdésnek akkor lenne értelme, ha megfordítanánk:
"Egy külsőre hervasztó pasi minek regisztrál fel netes társkeresőre?"
2021. máj. 29. 10:16
mert, tinderre csak az ocsmany, senkinek nem kello emberek regisztralnak, vagy mi? ott is van mindenfele ember, ferfi es no is, ahogy az eletben.
valoszinu, szemelyi edzokent nem akarja az edzoterembol lekurni a csajokat vagy kikezdeni a sajat vendegeivel. es teljesen jol is teszi.
2021. máj. 29. 10:50
"Ilyen emberrel 5 percet nem bírnék ki"
Szóval nagyon bejön neked:)
Téged nem csak meg fog dugni, de még bele is vagy habarodva:)
2021. máj. 29. 10:59
18/33 A kérdező kommentje:
Ok tegyük fel igazatok van és kibővül a látóköre, de pl. mi értelme van annak, hogy most megint törölte magát és este visszaregisztrál? Meg tényleg ilyen szöveggel mire számít, mint párkapcsolat, én pl már nem beszélek vele pont az ilyen dumák miatt:"a sok buta ember", "tudja meg minden nőcske mit miért tesz", "minden nő ugyanolyan, mint a többi", "eleget tapasztaltam a mai nőkből". Így lehet párkapcsolatot szerezni? Nekem marhára nem szimpi, ha vki így mindenkit egy kalap alá vesz.
19/33 A kérdező kommentje:
Szerintem az ilyen lehet Brad Pitt is, ilyen hozzáállással minden nő elfogja hajtani, még az is, aki komolyat akart tőle. Én amikor rám írt, tényleg szerettem volna megismerni, de az ilyen szövegek baromira elvették a kedvem. Mert normális nő nem akar olyannal lenni, aki mindig hasonlítgatja más nőkhöz, meg oltogatja, hogy Te is olyan szr vagy, mint az összes
de te miert is foglalkozol vele?? oke, taszito a hozzaallasa es kesz, offos, akkor meg mit pattogsz rajta, hogy mikor regisztral meg torli magat meg mit csinal? felejtsd el, lepj tul rajta.
2021. máj. 29. 11:43
További kérdések: