Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van úgy értelme valakivel randizni, hogy legbelül teljesen más valakiért vagyok oda?
Figyelt kérdés
Én eléggé a nem felé hajlok.tegnapelőtt 13:18
1/14 anonim válasza:
Nem. Vagy mondd meg a randipartnerednek, hogy még nem vagy túl az exeden, hátha ő sem és lehettek egymás búfelejtői. Csak ne áltasd
2/14 anonim válasza:
Próbáld meg, lehet változik az álláspontod.
4/14 anonim válasza:
Van értelme főzeléket kérned az étlapról miközben sült krumplira és húsra vágynál? Egykedvűen lapátolnád be az ételt, unott arccal, de vissza már nem mennél.
Na pont ez lenne randin is - testben ott lennél, fejben nem, csak magadra erőltetnéd. Amíg más után epekedsz és azt nem zárod le magadban addig semmi értelme randiznod másokkal. Kib.szol magaddal is és a másik emberrel is aki abban reménykedik, bízik hogy talán. Tök feleslegesen szívatod oda.
7/14 A kérdező kommentje:
Persze csak most lenne valaki, aki benne lenne. Csak én közben nagyon nem érzem úgy, hogy rá van szükségem. Tényleg az lesz a helyes, ha őszintén lerendezem ezt a témát és nem húzom senki idejét.
tegnapelőtt 13:51
9/14 anonim válasza:
Ha ügyesen végigcsinálod és meggyászolod azt, akiért úgy odavagy, tiszta lappal már sokkal könnyebb lesz randizni. Őszintén könnyebb! Akit legbelül szeretsz, arral lezártad a dolgot? Miért nem lehettek együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!