Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozásra készülünk egy sráccal , aki a képeim alapján oda van értem . Láttam hogy ez ex barátnője nagyon csinos testalkatú, rajtam viszont van mit fogni. Gondolom ezt azért látta a képekből..csalódás érheti emiatt?
Figyelt kérdés
Képeken nincs szerkesztés a teljes valómat tükrözi.
Fiúk Nektek csalódás lenne ha minden stimmel személyiségben de mikor oda kerül a sor hogy meglássuk egymást akkor egy kis "plusszal" találkoztok? Vagy akkor ugymond már mindegy mert van kémia?
25L
tegnapelőtt 00:07
1/6 anonim válasza:
100%, hogy nem zavarna és őt sem fogja hidd el.
2/6 anonim válasza:
Nem. Sőt nem jó az összehasonlítgatás, de lehet a te alakod még jobban is bejön neki.
3/6 anonim válasza:
Hát ez a képeiden múlik. Ha jól látható a husi a képeken, akkor nyilván látta.
Ha oda kell képzelni (ahogy már pár ilyenbe sajna belefutottam), akkor bizony érheti csalódás.
4/6 mukiur válasza:
Mint ahogy a 3-as is irta, ha a kepen nagykabatban vagy bikiniben vagy lathato, nagyon nem mindegy.
Mit jelent nalad az egy kis plussz?
5/6 anonim válasza:
Nézd, ha vannak rólad képek, amin látszik a testalkatod, akkor nem fog csalódni. Az, hogy az exe milyen volt, nem számít. Nekem volt olyan párom, aki a ducibb csajokra bukott, én voltam a legvékonyabb barátnője. Előttem és utánam is csak "ducibb" csajai voltak. Amúgy meg élőben úgyis kiderül, hogy van-e vonzalom, szóval egy próbát mindenképp megér. Végülis mit veszíthetsz?
6/6 anonim válasza:
Lehet pont ilyet akar végre az exe után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!