Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti elutasítanátok a párkapcsolatot ha a nő okosabb/tanultabb? Pl orvos,ügyvéd stb
Nem, én kifejezetten örülnék, ha egy nálam okosabb nőnek vonzó lennék.
29/F
Te vagy a nő?
Nekem van egy érettségim meg egy szakmám amiben biztos nem futok össze ilyen nőkkel /jóformán semmilyennel/ ha csak nem ráz meg az áram munka közben és visznek be a sürgősségire. Nem járok olyan kulturális eseményekre, előkelő trendi éttermekbe és kávézókba ahol főleg értelmiségiek fordulnak elő és van idejük ott beszélgetni/ismerkedni. Nem vagyok menő vállalkozó csak egy alkalmazott, most őszintén mi esély van erre, soha nem is gondoltam ilyesmire.
Én inkább kifejezetten örülnék végre neki!
Valahogy eddig mindig csak hozzám képest alacsonyabb végzettségű barátnőim voltak. :/ Magam sem tudom miért.
De végülis sosem volt ez probléma részemről, engem sosem zavart. Sőt, inkább őket frusztrálta mindig, hogy butábbnak érezték magukat.
Pedig szerintem egyáltalán nem voltak buták, mind más okból ért véget.
Legutóbb pl a gyerek akarás/nem akarás miatt… :/
39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!