Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, ti elutasítanátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti elutasítanátok a párkapcsolatot ha a nő okosabb/tanultabb? Pl orvos,ügyvéd stb

Figyelt kérdés
Tegyük fel ismerkedtek és tök normális, minden jól alakul, megijednétek emiatt? Ez befolyásol valamit?

jan. 2. 20:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
69%

Nem, én kifejezetten örülnék, ha egy nálam okosabb nőnek vonzó lennék.

29/F

jan. 2. 20:55
 2/17 anonim ***** válasza:
79%

Te vagy a nő?

Nekem van egy érettségim meg egy szakmám amiben biztos nem futok össze ilyen nőkkel /jóformán semmilyennel/ ha csak nem ráz meg az áram munka közben és visznek be a sürgősségire. Nem járok olyan kulturális eseményekre, előkelő trendi éttermekbe és kávézókba ahol főleg értelmiségiek fordulnak elő és van idejük ott beszélgetni/ismerkedni. Nem vagyok menő vállalkozó csak egy alkalmazott, most őszintén mi esély van erre, soha nem is gondoltam ilyesmire.

jan. 2. 20:58
 3/17 anonim ***** válasza:
26%
Mérnök vagyok, nem sok nő okosabb nálam, egyébként szeretem ha van agya egy nőnek.
jan. 2. 21:03
 4/17 anonim ***** válasza:
40%
Ha véletlenül beütne egy hiba a mátrixban és ilyesmi történne akkor igen,elutasítanám. Nem megijednék,megijedni egy sötét sikátorban kell egy láncfűrésszel hadonászó horrorbohóctól. Hanem logikusan végiggondolva az egészet hamar rájönnék,hogy ennek úgysem lenne jövője és hagynám a f@$zba az egészet.
jan. 2. 21:09
 5/17 anonim ***** válasza:
74%
Feleségem 2 diplomás csoda, nekem érettségim van. Mégis van közös jövőnk.
jan. 2. 21:14
 6/17 anonim ***** válasza:
45%
Elutasítanám. A tapasztalataim azt mutatják, hogy az ilyen kapcsolatoknak nem sok jövője van, az értelmes nők mindig, mindenben (kor, magasság, iskolai végzettség, vagyon, társadalmi státusz) felfelé ismerkednek és az ilyen kapcsolatok működnek jól. Lehet olyan véletlen, ami összesodor egy alacsony végzettségű férfit egy magasabb végzettségű nővel, egy ideig együtt is maradnak, de pár hónapnál tovább nem fog tartani, vagy kiderül, hogy a nőnek csak végzettsége van, a hozzá tartozó szellemi színvonal hiányzik.
jan. 2. 21:42
 7/17 anonim ***** válasza:
56%
Az észt nem papírok mutatják.
jan. 2. 21:56
 8/17 anonim ***** válasza:
85%

Én inkább kifejezetten örülnék végre neki!

Valahogy eddig mindig csak hozzám képest alacsonyabb végzettségű barátnőim voltak. :/ Magam sem tudom miért.

De végülis sosem volt ez probléma részemről, engem sosem zavart. Sőt, inkább őket frusztrálta mindig, hogy butábbnak érezték magukat.

Pedig szerintem egyáltalán nem voltak buták, mind más okból ért véget.

Legutóbb pl a gyerek akarás/nem akarás miatt… :/

39/F

jan. 2. 22:03
 9/17 anonim ***** válasza:
57%
Nem szeretem az ilyen kérdéseket, mert totál mindegy, hogy egy férfi mit gondol erről: a nő választ minden esetben. Mivel a nő, ha tanultabb, mint a férfi, akkor tuti dobja a palit.
jan. 2. 22:19
 10/17 anonim ***** válasza:
75%
2: Mért, diplomások nem szereltetnek villanyt?
tegnapelőtt 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!