Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elutasítanátok valakit azért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elutasítanátok valakit azért, mert még nem volt párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Bejön nektek egy pasi/csaj, aki huszas évei közepén/végén jár és kiderül, hogy nem volt egyáltalán együtt senkivel. Ha bejönne nektek külsőleg, belsőleg akkor adnátok esélyt vagy inkább hagynátok? Nemet és kort írjatok légyszi!
2018. ápr. 3. 17:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
27%
Nem jonnek ossze vele. 25f
2018. ápr. 3. 17:47
 2/19 anonim ***** válasza:
14%
Eselyt adnék, sőt adtam is, csak 2 hónap után se volt kész a szexre, szóval akkor szakítottam (mert hosszú táon nem terveztem vele). Most is azt modom, hogy csak akkor vagyok hajlandó várni aszexxel sokat, ha évekre terveznék vele.
2018. ápr. 3. 17:52
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet csak az utasít el, aki saját magában sem bízik.
2018. ápr. 3. 17:53
 4/19 anonim ***** válasza:
2%
Nem utasítanám el, de nem is próbálkoznék nála. Ha egy nőnek huszonévesen még nem volt párkapcsolata, az azért van, mert nagyon válogatós, és senki nem néz ki elég jól számára, így én sem.
2018. ápr. 3. 18:04
 5/19 Noren1989 ***** válasza:
50%

Nem előny...

Ha amúgy élhető lenne vele a dolog, nem problémàznék emiatt.

28/F

2018. ápr. 3. 18:10
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem utasítanám el.
2018. ápr. 3. 18:11
 7/19 anonim ***** válasza:
93%

Na ez a baj a mai emberekkel. X idős és nem volt párkapcsolata,netán esetleg még szűz is??---> kuka!

Egy az egyben elárasszuk előítéletekkel,minősítsük pusztán egy morzsányi infóból: a korából s hogy volt-e valaha valakije.

Szóval,szerintem míg nem tudjuk az okát,addig mindenképp adnék neki egy esélyt. Sok minden befolyásólja azt,hogy valakinek miért nem volt/nincs párkapcsolata.

A kérdésre válaszólva igen,hisz az hogy valakinek volt x kapcsolata ez elött nem jelent feltétlen jót. A kapcsolatok minősége számít,nem a mennyiség.

Az,hogy a emberek egy része 15-18 éves korukban elkezdtek pasizni/csajozni nem feltétlen jelenti,hogy mindenkinek ekkor kell nekifognia,vagy hogy készen áll rá és semmi képp nem jelenti azt,hogy ha valaki ezt ebben a korban nem teszi meg,akkor valami gond van vele. Ez így abszúrd.

2018. ápr. 3. 18:19
 8/19 A kérdező kommentje:
#7 Elgondolkoztató, szép írás! :)
2018. ápr. 3. 18:21
 9/19 anonim ***** válasza:
18%
Igen elutasítanék. 35+-os férfi ne most kezdje az ovit.
2018. ápr. 3. 19:00
 10/19 anonim ***** válasza:
44%
Nem utasítanám el az ilyen nőt, mert hasonló cipőben járok én is. (35F)
2018. ápr. 3. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!