Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elutasítanátok valakit azért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elutasítanátok valakit azért, mert még nem volt párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Bejön nektek egy pasi/csaj, aki huszas évei közepén/végén jár és kiderül, hogy nem volt egyáltalán együtt senkivel. Ha bejönne nektek külsőleg, belsőleg akkor adnátok esélyt vagy inkább hagynátok? Nemet és kort írjatok légyszi!
2018. ápr. 3. 17:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
43%

Komolyabb kapcsolatra nem kellene.

Vagy innen mégis mennyi 30 éves ember él már hosszabb ideje tartó párkapcsolatban a legelső nővel/férfival az életében?

2018. ápr. 3. 20:04
 12/19 anonim válasza:
44%
Én nagyon örülnék neki,ha lenne ilyen. 18L :)
2018. ápr. 7. 16:23
 13/19 anonim ***** válasza:
49%

"Igen elutasítanék. 35+-os férfi ne most kezdje az ovit."

Én az ilyen ribncnak meg el sem mondanám hogy szűz vagyok, megdugnám utána megköszönném neki és mehet útjara . Fogadok az ostobája még azt se venné észre magától, hogy szűz voltam :)

2018. ápr. 7. 16:24
 14/19 anonim ***** válasza:
88%

46F

Miért kellene elutasítanom? Maga a kérdés is abszurd.

Ha megvan a köszös együttrezgés, összhang, kémia, akkor hol számít az, hogy mi volt korábban neki? Sőt meg merem kockáztatni, hogy egy csomó negatív előfeltevéssel kevesebbje lenne, ami pont hogy nem hátrány.

2018. ápr. 7. 17:31
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem utasítanám el.
2018. ápr. 7. 18:58
 16/19 anonim ***** válasza:
51%

El.

Jobb ma egy rib.nc,mint holnap egy veréb.

2018. ápr. 8. 09:30
 17/19 anonim válasza:
18 éves lány vagyok és sosem volt párkapcsolatom. Még csak tetszeni sem tetszettem senkinek,emiatt hosszú éveken át éreztem magam egy legutolsó,ronda boszorkánynak,nem is szemezgettem senkivel. Nemrég hozta úgy a sors,hogy egy számomra teljesen ellentétes múltú fiú próbálja áttörni köztünk a falakat. Népszerű volt világ életében ,rengeteg kapcsolattal,ugyanakkor szokatlanúl szerény a családjával együtt. Mikor elmondtam neki,hogy mennyire nem vagyok tapasztalt ezen a téren,nem akadt ki. Sőt! Nagyon figyelmes és végtelenűl türelmes lett. 6 hónapja vár már rám lassan és még mindig nem lankad attól,ha a szexuális aktusuk elkezdése tovább tolódna. Állítása szerint az sem lett volna gond,ha 20 éves lennék ebben a cipőben. Felfogástól,attitűdtől és toleranciától függ. Nómeghát a belső,fontos,hogy legyen meg közöttetek a bensőséges nyílt kommunikáció. Ő tehát nem utasítana el ilyen lányt,ahogy én sem tenném.
2018. ápr. 8. 12:12
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Úgy csináltok, mintha a párkapcsolat az valami érettségihez hasonló, már már kötelező dolog lenne! Miért utasítanám el? Nem ettől függ hogy passzol két ember egymáshoz. Egyik ismerősöm 28 éves és most lett neki először barátnője: annyira egy hullámhosszon járnak hogy ilyet ritkán lát az ember. Szóval divatmajmok az emberek. Nem kötelező 18 éves korig végigjárni mindent.
2018. ápr. 10. 12:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha csajt nem is, de egy idősebb tapasztalatlan pasit elutasít az összes létező nő.
2018. ápr. 24. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!