Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beleszerettem egy lányba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy lányba, akinek évek óta párkapcsolata van. Hogy tudnám meghódítani?

Figyelt kérdés
Amúgy nekem jobban fekszenek a kötődés nélküli dolgok, de ez a csaj egész más, mint az összes többi, akit ismerek. Mindenképpen szeretnék vele összejönni. Tippek?
2017. szept. 9. 22:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Hess onnan!
2017. szept. 9. 22:50
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Hagyd békén
2017. szept. 9. 22:52
 3/14 A kérdező kommentje:
Na most komolyan, úgyse lesznek együtt örökké. Azon gondolkodtam, hogy elmegyek az uszodába, ahova jár, és megismerkedem vele. Ez nem gáz, ugye?
2017. szept. 9. 22:58
 4/14 anonim ***** válasza:
60%
Ha tényleg tetszik a lány, akkor biztos vagy abban hogy tönkre szeretnéd tenni a párkapcsolatát, és ezáltal elvennéd Tőle a számára egyik legértékesebb embert az életében aki talán a gyermekei apja is lehetne, csupán önzőségből? Tényleg el akarod rontani az életét valakinek akit kedvelsz? GONDOLKOZZ már egy kicsit könyörgöm, hogy juthat eszedbe ilyen egyáltalán? Annyi de annyi szingli lány mászkál az utcán aki örömmel venné ha meghódítanád, neked miért éppen egy foglalt lányra rástartolni?
2017. szept. 9. 23:04
 5/14 A kérdező kommentje:
Elvenném, hidd el. Nekem ő nagyon kell.
2017. szept. 9. 23:15
 6/14 anonim ***** válasza:
45%
Erre már csak azt tudom mondani hogy remélem ez egy nagyon béna kamu kérdés akar lenni és nem komolyan gondolod...
2017. szept. 9. 23:21
 7/14 anonim ***** válasza:
45%
Igazi ődtulok önző disznó vagy,remélem a csaj is észre fogja venni.
2017. szept. 9. 23:33
 8/14 anonim ***** válasza:
87%

Hagyjuk már ezt előző, mindenhez 2 ember kell. Ha annyira jó a kapcsolata és nagy a szerelem, akkor nem fogja tudni elcsábítani senki.

Részemről ha valaki tudja, hogy barátom van, és úgyis próbálkozik, azzal előbb-utóbb minimálisra csökkentem a kontaktust. Úgyhogy kérdező, ha próbálkozol, számolj ezzel is. Lehet, hogy nyersz és el tudod csábítani, de akkor az a kapcsolat annyit is ért (vagy a csaj ilyen nem túl hűséges típus de ez neked is rossz hír). Vagy nem, és akkor sanszos, hogy le fog téged építeni. A te döntésed.

2017. szept. 9. 23:39
 9/14 anonim ***** válasza:
50%
Egyszerűen csak ráhajtassz és kész, legyél nyílt, nincs mit veszítened. Valószínűleg elsőre elutasít arra hivatkozva, hogy van barátja, de ha látod rajta, hogy egyébként bejössz neki, akkor próbálkozhatsz még.
2017. szept. 9. 23:42
 10/14 anonim ***** válasza:
87%

Ez nagyon függ attól, milyen a kapcsolatuk.

Én egy rossz kapcsolatból léptem ki, mert megismertem az igazit,akivel azóta családom van.

Ha az ő kapcsolatuk rossz, lehet esélyed, de ha jó, akkor nem valószínű. Ebben az esetben én sem hagytam volna esélyt.

Még annyi, hogy ne akarj szerető lenni. Ha annyira fontos a lány, és nagyon szereted, próbáld meghódítani, de intézzétek tisztességesen.

2017. szept. 10. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!