Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy lányba, akinek évek óta párkapcsolata van. Hogy tudnám meghódítani?
Hagyjuk már ezt előző, mindenhez 2 ember kell. Ha annyira jó a kapcsolata és nagy a szerelem, akkor nem fogja tudni elcsábítani senki.
Részemről ha valaki tudja, hogy barátom van, és úgyis próbálkozik, azzal előbb-utóbb minimálisra csökkentem a kontaktust. Úgyhogy kérdező, ha próbálkozol, számolj ezzel is. Lehet, hogy nyersz és el tudod csábítani, de akkor az a kapcsolat annyit is ért (vagy a csaj ilyen nem túl hűséges típus de ez neked is rossz hír). Vagy nem, és akkor sanszos, hogy le fog téged építeni. A te döntésed.
Ez nagyon függ attól, milyen a kapcsolatuk.
Én egy rossz kapcsolatból léptem ki, mert megismertem az igazit,akivel azóta családom van.
Ha az ő kapcsolatuk rossz, lehet esélyed, de ha jó, akkor nem valószínű. Ebben az esetben én sem hagytam volna esélyt.
Még annyi, hogy ne akarj szerető lenni. Ha annyira fontos a lány, és nagyon szereted, próbáld meghódítani, de intézzétek tisztességesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!