Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok? Adott egy egyetemet kezdett még a szüleivel élő fiatal nő és egy 30as éveiben járó, jól kereső férfi párkapcsolata.
a te kis popsid is benne van abban az autóban, tehát furikáz téged, teljesen jogos, hogy álld a részed
ez most olyan, hogy pl. nincs autó, ezért busszal jártok egymáshoz, és te nem fizetnél buszjegyet, hogy eljuss hozzá
Szerintem ilyenkor nem feltétlen evidens, hogy feleztek mindent, hiszen neked nincs (vagy csak minimális) kereseted.
Nekem a barátom (én vagyok a nő) két évvel fiatalabb. Amikor én már dolgoztam, ő még tanult, egy csomószor meghívtam, volt, hogy fizettem az egész nyaralását (mondjuk nem Hawaii-ra kell gondolni, olcsó volt, csak egy hétvége), mert nekem volt miből.
Szerintem ez így normális.
Fillérbaszás lvl végtelen. Még ha "igazságosnak" is tűnik az ilyen felezgetés, nekem a gyomrom is felfordul az ilyen kényszeres korrektségtől. Egy párkapcsolatban ne legyen már ez könyörgöm... főleg ha a jövedelmek nem egyeznek. Ha pedig ennyire ragaszkodik valaki a felezgetéshez, akkor keressen olyan társat, aki fillérre ugyanannyit keres.
Le lehet pontozni.
Negyedik válaszoló: Igen így gondolom én is, amikor megtehettem természetesen én is meghívtam már.
Ötödik: látom megértetted a lényeget ;)
El sem olvastam az egészet, itt megálltam: "ő a benzint is felezni akarja"-értem az igazságot teljes mértékben, de egy 30-as, min. 10 éve dolgozó férfi hogy tud ennyire smuccig lenni? Úgy illene feltennie a kérdést, hogy Te mennyit adsz bele és látni fogja, hogy mennyire vagy korrekt. Te pedig alig érettségiztél, nincs még képesítésed, az egyetem komoly költségekkel jár és így is smuccigol. Figyelj oda az ilyenekre és ne vedd te se komolyan az ilyen pasikat.
Amúgyis arra azért gondolj, hogy 19-30-as éveiben járó kapcsolatban a srác nagyon rád fog hajtani, ami a házasságot és gyerekeket illeti, illetve 90%-ban a családja tolja bele ebbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!