Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy lányba, akinek évek óta párkapcsolata van. Hogy tudnám meghódítani?
Tudod kérdező addig más szamodra, meg vennéd el amig meg nem kapod.
Meg kapod, eldobod, közben szétcsesztél egy kapcsolatot.
És itt valaszolnék #8-nak és a hasonloan gondolkodoknak.
Egy kapcsolat nem egy "egyenes", vannak "hullámok".
Else tudod/tudjatok képzelni sok embert milyen könyen lehet manipulalni amikor éppen gond adodik a kapcsolatában.
Mert az újnak nem ismered a hibait, nem latod az igazi arcát.
Csak azt latod milyen kedves, milyen megértő.
Kérdező! Az egod simogatni független csajokat keress! Azok skalpjat gyüjtögesd.
Én nem szívesen hajtok rá foglalt csajokra. Bár nem annyira erkölcscsőszi megfontolásokból, mint az itteni moralisták; nem azért, mert "jaj, feldúlsz egy ideális kapcsolatot". (Egy ideális kapcsolatot nehéz is lenne feldúlni.)
Inkább mert az sok komplikációval jár. Elvarratlan érzelmi szálak stb.
8-as lennék, és saját példámból indultam ki, ahogy nyilván te is a tiedből. Legutóbbi kapcsolatom 5 évig tartott, elhiheted én is tudom, hogy vannak hullámvölgyek. Viszont ha szereted a párod, akkor gondterhes időszakban sem csábulsz el (feltéve hogy mellette akarsz maradni és folytatni a kapcsolatot), mivel tudod hogy azzal csak tetézed a problémákat. Nyilván persze ehhez egy kellően érett hozzáállás is szükséges. Mikor valaki egy megcsalásra azt hozza indoknak, hogy "de mert problémák voltak", ott akkor nem volt elég erős az elköteleződés a másik iránt, nem volt elég erős a kapcsolat. Erről nem a bepróbálkozó harmadik fél tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!