Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mackos srac vagyok a nok mindig elutasitanak 23eves letemre! Az a baj hogy telt vagyok?

Figyelt kérdés
Mindig jarok bulizni fiukkal lanyokkal vegyesen sokat probalkozok de a lanyok mindig azzal kuldenek el,hogy nincs kocka hasam,meg nem vagyok sportos igy nem vagyok szexi ezt mondjak! Ez rosszul esik nekem,mert sokan nem szeretik a vaskosabb pasikat! :(

2016. jún. 15. 00:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Ne szomorkodj emiatt, inkább járj edzeni, kondiba, futni. :) Ott is lehet ismerkedni egyébként. Csak törekedj, a célra testalkatban és siker.
2016. jún. 15. 00:55
 2/13 anonim ***** válasza:
20%

Ha pénzed sincs, akkor ez van:

[link]

2016. jún. 15. 03:49
 3/13 anonim ***** válasza:
57%
Mutatnal egy hasonlo kepet hogy milyen vagy? Csak mert rengeteg olyan ferfi van ezen felhaborodva aki tenyleg nem tulsulyos hanem nagyon kover, liheg, ot perc szexet sem birna stb. Es ez sem noben sem ferfiben nem vonzo.
2016. jún. 15. 09:07
 4/13 anonim ***** válasza:
60%
Menj kondizni,mellette kardió és diéta,célod legyen milyen test alkat a cél plusz nagyon fontos lôdd be a célközönséget és azokhoz igazítsd magad.
2016. jún. 15. 09:32
 5/13 anonim ***** válasza:

A mackós férfi azt jelenti, hogy izmos, erős, van neki egy alap formája, vagy azért, mert csinál is valamit, de nem igen figyel arra, hogy mit eszik, vagy mondjuk attól, mert valami kemény fizikai munkát végez, ami ad neki egy jó alapot, de nem szálkás, nem kockás a hasa pl.

Amikor azonban egy férfi azt mondja magáról, hogy mackós vagyok, az azt jelenti, hogy kövér, csak áltatja magát a mackós dumával.

Régebben volt egy ilyen poénos "kampány", hogy milyen a valódi férfi test, és átlagos férfiakat szedtek össze, hogy pózoljanak a modell férfiak helyén. Na ott a kopasz, az pl. mackós testalkat:

[link]

[link]

Viszont EZ, nem mackós, és sok pasi így néz ki, és abban a hitben él, hogy ő bizony "mackó". Hát nem.

[link]

Ezen látszik, hogy nincs semmi formája, csak lötyög rajta a puha háj, mert egész nap döglik a gép előtt és nem csinál semmit.

2016. jún. 15. 14:03
 6/13 A kérdező kommentje:
5os majd kuldok kepet de most nem tok mert telon vagyok! Amugy az amit te mondasz mackosnak az nepszeru a noknel?
2016. jún. 15. 15:04
 7/13 A kérdező kommentje:
5os amugy az egyik idosebb ismerosom ugy nez ki majdnem mint az a kopasz meg fejre is, es o is meg a cimborai is azt mondjak,hogy azert nincs nom mert mackos vagyok! Szerintem a csavo magahoz nyulna,ha mackosnak neveznek,mert az olyan megalazo!
2016. jún. 15. 15:09
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi megalázó nem lenne benne, ha a dagadt palik nem hinnék azt, hogy ők a mackók és nem sajátították volna ki maguknak a kifejezés. Mackó = medve = nagy és erős állat, nem egy malac/víziló kombó, mint a simán túlsúlyos lötyik.
2016. jún. 15. 18:17
 9/13 A kérdező kommentje:
8as amúgy te nő vagy ?
2016. jún. 15. 21:04
 10/13 anonim ***** válasza:
71%

"nem vagyok sportos"

Akkor sportolj b+! Ne itt rinyálj mint egy kislány!

2016. jún. 21. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!