Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mackos srac vagyok a nok mindig elutasitanak 23eves letemre! Az a baj hogy telt vagyok?
Ha pénzed sincs, akkor ez van:
A mackós férfi azt jelenti, hogy izmos, erős, van neki egy alap formája, vagy azért, mert csinál is valamit, de nem igen figyel arra, hogy mit eszik, vagy mondjuk attól, mert valami kemény fizikai munkát végez, ami ad neki egy jó alapot, de nem szálkás, nem kockás a hasa pl.
Amikor azonban egy férfi azt mondja magáról, hogy mackós vagyok, az azt jelenti, hogy kövér, csak áltatja magát a mackós dumával.
Régebben volt egy ilyen poénos "kampány", hogy milyen a valódi férfi test, és átlagos férfiakat szedtek össze, hogy pózoljanak a modell férfiak helyén. Na ott a kopasz, az pl. mackós testalkat:
Viszont EZ, nem mackós, és sok pasi így néz ki, és abban a hitben él, hogy ő bizony "mackó". Hát nem.
Ezen látszik, hogy nincs semmi formája, csak lötyög rajta a puha háj, mert egész nap döglik a gép előtt és nem csinál semmit.
"nem vagyok sportos"
Akkor sportolj b+! Ne itt rinyálj mint egy kislány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!