Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megteszek minden tőlem telhetőt a külsőmért, mégis elutasítanak sorozatosan a lányok. Hogyan tovább?
Most erre a kérdésre milyen választ vársz?
Elmondom milyet kapsz:
1) Te megtettél mindent, a nők szemetek és felszínesek.
2) Menj fizetőshöz.
3) Biztos rossz nőknél próbálkozol
4) Biztos önbizalomhiányos vagy.
5) PUA tanácsok
Esetleg a fentiek kombinációja.
Mindenesetre maga a kérdés értelmetlen, hiszen egy megoldhatatlan probléma: nem tudjuk ellenőrizni, hogy tényleg milyen a külsőd, nem tudjuk ellenőrizni, hogy mindent megtettél érte, hogy eddig milyen nők utasítottak el, és általában semmit ami alapján előremutató választ lehetne megfogalmazni azon kívül, hogy megnyugtatunk, hogy igen, te mindent megtettél és a nők valóban felszínesek.
Kérdező, ha gondolod linkelek neked valamit privátban. Ne számíts nagy dologra, csak egy személyes tapasztalat.
Kétlem, hogy olyan nagy gondok lennének a külsőddel. Az én külsőmmel vannak gondok valóban. Kérdés az is, milyen lányoknál próbálkoztál és milyen stílusban.
Akik mondják, hogy adj lejjebb az igényeidből. Nos hát én leadtam az igényeimből, próbáltam rendes, értelmes lányokkal ismerkedni, már az sem számított, hogy kevésbé művelt. Annyira durván utasítottak el, hogy most szedegethetem a darabjaimat. És persze a külsőségekre hivatkozva. Én tudom, hogy nem minden a külső, de ezen le vagyok döbbenve.
Remélem Kérdező, sikeresebb leszel nálam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!