Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megteszek minden tőlem telhetőt a külsőmért, mégis elutasítanak sorozatosan a lányok. Hogyan tovább?
Valahányszor tanácsot próbáltam adni az itteni síró fiúkáknak, mindig jöttek a kifogások, meg hogy "ne pofázz be, úgyis csak nő vagy, nem értheted" meg "majd azt én eldöntöm". Például: elküldte, hogy milyen levelet szeretne írni a kiszemelt lánynak. Próbáltam segíteni, hogy mit hogyan kéne kicsit megváltoztatni rajta, hogy ne legyen mézes-mázos, tenyérbemászó. Ehelyett megkaptam, hogy "majd én azt tudom, hogy mit írok neki". Aztán a lány finoman visszautasította persze (első perctől fogva várható volt, hiszen tipikus flegma plázaribizlire írt rá, mert hogy neki csak az ilyen lányok tetszenek)
Volt még pár ehhez hasonló eset, és úgy döntöttem, hogy mindenkinek jobb, ha nem vagyok segítőkész. Csak annak lehet segíteni, aki akarja. Aki nem, az mindenféle kifogásokat fog gyártani úgyis. (mint ez a srác, hogy a lány biztos a külseje miatt utasította el, milyen felszínes ribi!!!)
Szerintem azok a lányok szépek voltak akiknél próbálkoztam, nyilván olyannál nem fogok aki számomra csúnya. De pl. haverjaim azt mondták arra a lányra, hogy átlagosan néz ki.
Ha úgy gondoljátok, hogy a tipikus jó csajoknál próbálkozok, akiknek szép kerek fenekük, formás lábuk, nagy mellük és vékony derekuk van, mellé szép arc, hosszú haj stb. stb. na azt azért nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!