Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a külsőm miatt nem kellek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a külsőm miatt nem kellek a csajoknak, engem folyton elutasítanak, miért érzem azt, hogy ez nem igazságos, miért látom úgy, hogy más srácok is vannak kb. olyan csúnyák, mint én, nekik mégis van szép barátnőjük, miért?

Figyelt kérdés
Bár lehet az a baj, hogy gizda vagyok és alacsony, de akkor is, nem hiszem el, hogy nincs lány, akinek bejönnék. Tudom, hogy ronda vagyok, mégis mostanság egyre inkább kezdem úgy érezni, hogy talán tévedtem, hogy nekem is lehetne párom, csak valamiért sosem találok olyan lányt, akivel kölcsönös lenne a vonzalom, mert nem is vagyok egy nagy társasági emberke, de pont amiatt lettem ilyen visszahúzódó, mert folyton érzem, hogy milyen ronda vagyok és nyomi.
2013. ápr. 26. 23:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
ez ennél bonyolultabb
2013. ápr. 26. 23:50
 2/16 anonim ***** válasza:
Jól érzed ezek szerint.Van önkritikád.
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert a többi ronda pasinak van önbizalma, stílusa, kisugárzása, és nem sajnáltatja magát. Ennyi a titok.
 4/16 Beviz Elek ***** válasza:

Kimàszol a gèp elöl ès csajozol. Ennyi a titok nyitja.

Most mièrt nem haverokkal vagy? Mièrt kockulsz?

2013. ápr. 26. 23:52
 5/16 anonim ***** válasza:
Ronda, gusztustalan embernek hiába van "jó kisugárzása" (URBAN LEGEND) attól még ronda marad.
2013. ápr. 26. 23:57
 6/16 anonim ***** válasza:
Xenophilius: te már csak tudod, hiszen te csak szimplán ronda vagy.
2013. ápr. 26. 23:58
 7/16 anonim ***** válasza:
Ez van ezt osztotta a sors, meg az elcseszett gének. Mondtam már párszor, hogy nemigen szabadott volna megszületnem. Voltak is intő jelek, amikre senki nem figyelt így sajnos itt vagyok és ez régen rossz hír mindenkinek aki ismer(t)
2013. ápr. 27. 00:01
 8/16 anonim ***** válasza:

"Most mièrt nem haverokkal vagy? Mièrt kockulsz?"

Talán azért amiért én se (és te se)! Nincsenek haverjai...

2013. ápr. 27. 00:01
 9/16 Beviz Elek ***** válasza:

Èn nem azèrt... ma melóztam 15 óràt ès reggel4kor kelek mert megyek vissza.

Emellett nemrèg szakìtottam a csajommal de van màr màsik bnöm ès ìgy nem tartom fairnek hogy elmegyek bulizni meg csajozni.

Az utolsó ok pedig, hogy ha bulizok, akkor elöfordul hogy màsnap rànèzek a csajra ès megbànom a hètvègèt.

2013. ápr. 27. 00:06
 10/16 anonim ***** válasza:
Én sem kellek az ocsmány külsőm miatt a csajoknak. Na és. Marad az örök magány, hiszen olyan ronda vagyok, hogy egy lány sem tudna vonzódni hozzám.
2013. ápr. 27. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!