Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a külsőm miatt nem kellek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a külsőm miatt nem kellek a csajoknak, engem folyton elutasítanak, miért érzem azt, hogy ez nem igazságos, miért látom úgy, hogy más srácok is vannak kb. olyan csúnyák, mint én, nekik mégis van szép barátnőjük, miért?

Figyelt kérdés
Bár lehet az a baj, hogy gizda vagyok és alacsony, de akkor is, nem hiszem el, hogy nincs lány, akinek bejönnék. Tudom, hogy ronda vagyok, mégis mostanság egyre inkább kezdem úgy érezni, hogy talán tévedtem, hogy nekem is lehetne párom, csak valamiért sosem találok olyan lányt, akivel kölcsönös lenne a vonzalom, mert nem is vagyok egy nagy társasági emberke, de pont amiatt lettem ilyen visszahúzódó, mert folyton érzem, hogy milyen ronda vagyok és nyomi.
2013. ápr. 26. 23:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10/10, Te menthetetlen vagy (DE NEM A KÜLSŐD MIATT)
2013. ápr. 27. 09:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Pedig de :) A külsőm miatt vagyok menthetetlen, mert annyira ocsmány és dagadt vagyok, hogy az már undorító mindenki számára :D Ez van. (10-es voltam, de inkább maradjunk az "undorítóalacsonydagisrác" jelzőnél :) )
2013. ápr. 27. 11:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Minek neked barátnő? Te egyedül is életképtelen vagy, akkor párkapcsolatban is az lennél.. elnyomott pincsi szerep jutna rád, még egy szótlan lány mellett is.
2013. ápr. 27. 11:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem vagyok életképtelen, csak roppantul ronda :P Ha valaki ezt el tudná fogadni, akkor már nyert ügyem van :)
2013. ápr. 27. 11:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Valaki szépne születik és jól él.

Más meg ráb*sz, mert rondának születik. Ez a "világ rendje" sajnos.

2013. ápr. 27. 13:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Hogy te miért érzel valamit, azt ne idegenektől kérdezd, hanem önmagadtól. Esetleg közeli ismerősöktől.
2022. szept. 5. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!