Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fordítottja is lehetséges?
Sok olyan kérdés olvasható az oldalon a "Felnőtt párkapcsolatok" és a "Szexualitás" kategóriában, ahol kimondottan telt / duci / kövér lányokat keresnek.
Létezhet, hogy vannak olyan nők, akik tudatosan a telt / duci / kövér pasikat keresik?
Szeretem ha van a pasin egy kis fognivaló.
De!
Ezt nem úgy kell érteni, hogy zsírcsöcsös áporodott szagú ipsék jönnek be.
De az egészséges plusz súly kifejezetten vonzó számomra.
Ige, nemrég volt megint egy olyan kérdés, hogy "gáz-e a pocakom" és az összes válasz írta, hogy nincs ezzel semmi gond stb.
De azt is vedd észre, hogy itt arányaiban sokkal több a férfi (és sokkal több a sírós férfi), úgyhogy nyilván több lányt fognak az oldalon keresni, mint férfit.
"Ezt nem úgy kell érteni, hogy zsírcsöcsös áporodott szagú ipsék jönnek be. "
Te is zsírcsöcsös vagy. Akkor?
4es! Még egy pasi se panaszkodott, hogy zsírcsöcsös vagyok. :D
Szerintem amíg nekem nincs mellkasszőröm (itt nem a pihére értem) addig jogos kívánalom tőlem, hogy ne legyen egy pár szép hetyke női cici a pasim mellkasán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!