Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetseges igy megnovelni az onbizalmam?
Sajnos rettentoen keves onbizalmam van gyerekkori bantalmazasok miatt, szinte felek az emberektol. Az atlagos kulsom sem segit ebben. Emiatt nem igazan szoktam olyan ruhakat felvenni, ami az embereket arra keszteti, hogy megnezzenek maguknak, magyarul allandoan unalmas farmer-polo-sportcipo komboban vagyok, hogy keruljem a feltunest. A dekorativabb megjelenes fele torekevestol mindig visszahuz az, hogy ha valaki jo no, akkor az slampos cuccokban is az, ezert aztan minek probalkozzam atlagos nokent, ugyanannyira kevesbe leszek vonzo, mint most.
Ferfiak, szerintetek van ertelme elkezdeni szoknyakat es csinos ruhakat hordanom? Vagy azt csak szanalmas probalkozaskent ertekelnetek?
Arra gondoltam, hogy ez lehetne akar egy ongerjeszto folyamat: csinos oltozkodes -> tobb elismero tekintet -> no az onbizalom -> vonzobb lesz a kisugarzasom.
Mukodhet vagy ne torjem magam feleslegesen? (Amugy vannak szep, noies ruhaim is, nagy ritkan felkapom oket, es tetszenek magamon, de aztan felni kezdek attol, hogy leneznek emiatt es aztan tovabbra is a szekrenyemben porosodnak a szep ruhak.)
23/L
Figyelj ha neked a hódításhoz nincs érzéked nőként, az már rég rossz dolog... 21F
Ez olyan kis apró dolog mondjuk egy karrierépítés, egészségügyi probléma mellet, hogy irigyelnék, ha nekem csak ilyenekkel kéne foglalkoznom...
Hat, ne haragudj, de nem ertek egyet azzal, amikor kulonbozo emberek eltero elethelyzetet hasonlitjak egymashoz es egymasra licitalnak, hogy melyikuknek rosszabb.
Ha segiteni akarsz, nyilvan kell egy kis empatia ahhoz, hogy beeld magad a masik helyzetebe. Nekem eppen ez a problemam, ebben varok segitseget.
Tudod rengeteg kővért nőt ismerek. De ne arra gondolj, hogy +10 kg felesleg. Hanem sokkal többre. Szerintem olyan 130kg minimum.
Elfogadták magukat, szeretik magukat. És párosával rugdalják ki a pasikat az ágyukból.
Mi a megoldás. Fogadd el magad!
Ha te nadrágban érzed jól magad, akkor abban mászkálj.
NE más legyél, csak saját magad.
Koszi a valaszokat, biztatasokat. Ma felvettem egy farmert haspoloval, ami nem fekete. Megtette a hatasat. :)) az amugy is jo kedvemet meg inkabb feldobta.
Persze, en sem gondoltam olyan vegletekre, mint a tusarku miniszoknyaval. De vannak nagyon csinos bluzok, lenge szoknyak stb.
Az onbizalmamon pedig dolgozni fogok egyebkent is, szakember segitsegevel. Sajnos ami mar egesz eletemben beleegett a tudatomba, azon nem segit annyi, hogy a tukorben allva mondogatom magamnak az ellenkezojet. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!